«How It Ends»: Ύστερα από 4 χρόνια κυκλοφορίας στη λίστα με τις 10 κορυφαίες ταινίες του Netflix

«How It Ends»: Ύστερα από 4 χρόνια κυκλοφορίας στη λίστα με τις 10 κορυφαίες ταινίες του Netflix

Στη λίστα με τις 10 καλύτερες ταινίες για αυτή την εβδομάδα στην πλατφόρμα Netflix βρίσκεται το «How It Ends».

Συγκεκριμένα έχει κατακτήσει την 1η θέση στις ΗΠΑ, προσπερνώντας πρόσφατα το ντοκιμαντέρ των Abercrombie και Fitch.

Ωστόσο το περίεργο με αυτή την ταινία είναι πώς κυκλοφόρησε αρχικά πριν από τέσσερα χρόνια το 2018 απορρίπτοντας έτσι τα σενάρια πώς το Netflix αγόρασε και έκανε δικιά του την επωνυμία της. Στην πραγματικότητα, το «How It Ends» ήταν πάντα μια ταινία του Netflix και εκεί έκανε το ντεμπούτο της τότε.

Περίληψη ταινίας

Π΄ροκειται για ένα μεταποκαλυπτικό θρίλερ την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο David M. Rosenthal (The Perfect Guy, Jacob's Ladder).

Το σενάριο επιμελήθηκε η Brooks McLaren, ενώ πίσω από την εν λόγω παραγωγή του streaming δικτύου βρίσκονται οι Paul Schiff, Tai Duncan, Kelly McCormick, και ο Patrick Newall.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε μία φουτουριστικά δυσοίωνη εκδοχή για το μέλλον της ανθρωπότητας η οποία απειλείται με αφανισμό εξαιτίας του Αρμαγεδώνα που έρχεται φέρνοντας μαζί του απίστευτα σκηνικά βίας και καταστροφής. Εκείνες τις ώρες ένας άνδρας με την βοήθεια του πεθερού του θα προσπαθήσει να φτάσει στην άλλη άκρη της χώρας αντιμετωπίζοντας χαοτικά σκηνικά προκειμένου να σώσει την έγκυο σύζυγό του.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Theo James (Divergent) και ο Forest Whitaker (Rogue One). Tο cast συμπληρώνουν επίσης οι: Kat Graham (Vampire Diaries), Kerry Bishé (Argo), Mark O'Brien (Arrival), Nicole Ari Parker (Almost Christmas), και η Grace Dove (The Revenant).

{https://www.youtube.com/watch?v=WJyyJ7lexnM&feature=emb_title}

Μπορεί να βρίσκεται στην λίστα με τις 10 καλύτερες ταινίες του Netflix, όπως οι κριτικές από το κοινό είναι κακές.  Από πολλούς χαρακτηρίζεται κλισέ και η βαρετή η εξέλιξη με ατσούμπαλο σενάριο. 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/3tUBcZa
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη