Mad Clip: Κυκλοφόρησε ο τελευταίος δίσκος του πριν φύγει από τη ζωή

Mad Clip: Κυκλοφόρησε ο τελευταίος δίσκος του πριν φύγει από τη ζωή

Κυκλοφορεί το τελευταίο άλμπουμ του Mad Clip πριν πεθάνει με ονομασία ίδια με αυτή του καλλιτεχνικού του ονόματος. 

Συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του ο Mad Clip καθώς η Capital Music και η Panik Records κυκλοφορούν το τελευταίο album του θρυλικού καλλιτέχνη «Money And Drugs Can't Live In Poverty».

Το album, το οποίο έχει ως τίτλο τη φράση από την οποία προέκυψε το καλλιτεχνικό όνομα του Mad Clip, είναι ένας φόρος τιμής στον τον ίδιο τον και το πλούσιο μουσικό του έργο, το οποίο οι συνεργάτες του και η οικογένειά του αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο που αγάπησε τον Mad Clip και τα τραγούδια του.

Το «Money And Drugs Can't Live In Poverty», που κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 17 tracks και το executive producing υπογράφει ο Skive, ο παραγωγός στον οποίο ο Mad Clip εμπιστευόταν τον ήχο του. Το artwork επιμελήθηκε ο Sake.

Το tracklist περιλαμβάνει κάποια solo κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό τροχαίο, τα «Rockstar», «Brookie» και «Coupe». Επίσης, υπάρχουν τραγούδια - συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του. 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/8gT9b5Z
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη