Φέστα: «Η ρεβάνς θα είναι mission impossible, αλλά μας αρέσει»

Ο Τζανλούκα Φέστα έκανε λόγο για mission impossible ενόψει της ρεβάνς του Λαμία - Παναθηναϊκός στο Κύπελλο, αλλά ισχυρίστηκε πως αυτό αρέσει στην ομάδα του.

Η Λαμία γνώρισε την ήττα (1-0) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και ο Τζανλούκα Φέστα, τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, ανέφερε:

«Παίξαμε κόντρα σε καλή ομάδα, αλλά κλείσαμε τους χώρους και κάναμε αμυντικό παιχνίδι. Με περισσότερη προσοχή θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε περισσότερα προβλήματα. Σίγουρα το δεύτερο παιχνίδι είναι mission impossible, αλλά μας αρέσει αυτό. Θα έχουμε τις πιθανότητές μας στη Λαμία. Δεν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας μετά τον τραυματισμό του Σαράνοβ, είναι ότι παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη