NBA: Πρώτη νίκη στα πλέι οφ για τους Μιλγουόκι με σούπερ σταρ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

NBA: Πρώτη νίκη στα πλέι οφ για τους Μιλγουόκι με σούπερ σταρ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε από το... χεράκι του Μιλγουόκι Μπακς και τους οδήγησε στην πρώτη τους νίκη στη σειρά των πλει οφ του NBA.

Οι Μπουλς έβαλαν δύσκολα στους Μπακς στο πρώτο μεταξύ τους ματς στα πλέι οφ του NBA, όμως οι πρωταθλητές έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να επικρατήσουν με 93-86 στην έδρα τους

Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική και βοήθησε την ομάδα του να πάρει την πρώτη σημαντική νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ σταρ πέτυχε 27 πόντους, έκανε double-double με 16 ριμπάουντ, ενώ είχε 3 ασίστ και 2 μπλοκ σε 33:48.

Σημαντικές βοήθειες προσέφεραν ο Μπόμπι Πόρτις (10π., 12ριμπ., 2ασ.) και ο Μπρουκ Λόπεζ (18 πόντοι, 7/14 σουτ), ενώ ο Κρις Μίντλετον κινήθηκε σε ρηχά νερά (11 πόντοι, 1/7 τρίποντα, 6 ασίστ για 7 λάθη σε 39 λεπτά) και ο Τζρου Χόλιντεϊ πρόσθεσε 15 πόντους (με 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ) για τους πρωταθλητές.

Οι Μπουλς, από τη μεριά τους, το πάλεψαν μέχρι το τέλος της πρώτης αναμέτρησης της σειράς. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 24 πόντους και 17 ριμπάουντ, με τους ΝτεΡόζαν και Λαβίν να προσθέτουν από 18 πόντους.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eyUg4f1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη