Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Βοστώνης για ένα... Playstation (βίντεο)

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Βοστώνης για ένα... Playstation (βίντεο)

Στην εκκένωση του Διεθνούς Αεροδρομίου της Βοστώνης στις ΗΠΑ προχώρησαν οι Αρχές, αφού εντόπισαν ένα «ύποπτο αντικείμενο».

Εκατοντάδες επιβάτες άρχισαν να αποχωρούν από τον τερματικό σταθμό Α και κλήθηκε ειδική ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι το «ύποπτο αντικείμενο» εντοπίστηκε από υπαλλήλους της Διοίκησης Ασφάλειας Μεταφορών, κατά τον έλεγχο των αποσκευών, και αμέσως σήμανε συναγερμός. Διατάχθηκε η εκκένωση του αεροδρομίου και κλήθηκε η ειδική ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών να ερευνήσει την περιοχή.

Εκατοντάδες ταξιδιώτες άρχισαν να αποχωρούν από τον χώρο του αεροδρομίου, ενώ δημιουργήθηκαν σκηνές απόλυτου χάους… Κατά τη διάρκεια των ερευνών επιβάτες και αστυνομία, όπως δείχνουν και πολλά βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, συνωστίστηκαν στο πεζοδρόμιο έξω από τον τερματικό σταθμό.

{https://twitter.com/BattleBornLV/status/1515799577085071368}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/M3In7m2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη