Ρούλα Πισπιρίγκου: Tι αναφέρει στο απολογητικό της υπόμνημα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Tι αναφέρει στο απολογητικό της υπόμνημα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Απολογητικό υπόμνημα με τις θέσεις της παρέδωσε στην 18η ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Χρήστο Ζαρδα και Όθωνα Παπαδόπουλο

Με απολογητικό υπόμνημα έφτασε στο γραφείο της 18ης ανακρίτριας η Ρούλα Πισπιρίγκου συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου - στην απολογία της για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας - φέρεται να αρνείται την κατηγορία, επικαλούμενη ως κύριο επιχείρημά της την πιθανότητα ιατρικού λάθους.

«Το παιδί πέθανε έπειτα από 40 λεπτά»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη μητέρα αναφέρει στο υπόμνημά της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώθηκε στις 14:30 το μεσημέρι, ωστόσο το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15:10.

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως, αν είχε χορηγηθεί στο παιδί ποσότητα κεταμινης, θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά.

Αυτό τουλάχιστον έχουν αναφέρουν οι γιατροί κι έτσι σύμφωνα με τον βασικό ισχυρισμό της Ρούλας Πισπιριγκου, προκύπτει ξεκάθαρα πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό, αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Αμφισβητεί την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων

Σε ο,τι αφορά την κεταμίνη και συγκεκριμένα την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται διερωτάται πώς γίνεται να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, αφού γίνεται χρήση της ουσίας τόσο στην κτηνιατρική, όσο και στην παιδοχειρουργική.

Ένταση και ύβρεις από το συγκεντρωμένο πλήθος

«Θάνατος, δέκα φορές θάνατος» φώναζε ο κόσμος την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου έμπαινε στην σχολή Ευελπίδων συνοδεία δεκάδων αστυνομικών.

Η κατηγορούμενη ανέφερε δια των δικηγόρων της, της μητέρας και της αδελφής της, ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα που της αποδίδεται, ενώ, στη διάρκεια της κράτησης της στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, παρέμεινε σιωπή μελετώντας τα στοιχεία της δικογραφίας.

Το ζητούμενο για τη δικαστική αρχή, στην κατοχή της οποίας περιήλθαν νεότερα ευρήματα από την ιατροδικαστική υπηρεσία, από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ αλλά και από καταθέσεις, είναι να «προετοιμάσει» το έδαφος για τις επόμενες ενέργειες, καθώς παραμένουν αδιερεύνητες οι συνθήκες θανάτου των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας (13/4/2019) και της Ίριδας (31/3/2021).



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/PvcN6QJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη