Ρόδος: Χειροπέδες σε 40χρονο για ασέλγεια στις ανήλικες φίλες του γιου του

Ρόδος: Χειροπέδες σε 40χρονο για ασέλγεια στις ανήλικες φίλες του γιου του

Μια ακόμη σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς ένας 40χρονος στη Ρόδο κατηγορείται ότι ασέλγησε κατά δύο ανήλικων κοριτσιών, που είναι φίλες του γιου του.

Σύμφωνα με την Ροδιακή εφημερίδα «Δημοκρατική», ο 40χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια και ήδη συνελήφθη, φέρεται να οδήγησε τα δύο κορίτσια σε αποθήκη με το πρόσχημα ότι θα τους δείξει ασκήσεις γυμναστικής και θα τους δώσει συμβουλές για σωστή διατροφή.

Οι ανήλικες, που γνωρίζονται με τον γιο του κατηγορούμενου, υποστηρίζουν ότι στην αποθήκη του σπιτιού, στην περιοχή Κοσκινού, όπου οδήγησε τα δύο κορίτσια ο 40χρονος ασέλγησε εις βάρος τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πατέρας του ενός κοριτσιού αφού πληροφορήθηκε από το παιδί του τις πράξεις του 40χρονου, μετέβη στο σπίτι του και δέχθηκε την σωματική και λεκτική επίθεση από τον κατηγορούμενο.

Στη συνέχεια ο 40χρονος υπέβαλε μήνυση εις βάρος του πατέρα του κοριτσιού για συκοφαντική δυσφήμιση ισχυριζόμενος ότι τίποτα από όσα υποστηρίζουν τα κορίτσια δεν έχουν βάση.

Ο 40χρονος συνελήφθη, βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και κινείται εις βάρος του η διαδικασία για ασέλγεια, ενώ ταυτόχρονα κινείται και η διαδικασία εις βάρος του πατέρα του ενός κοριτσιού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Εις βάρος του 40χρονου ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας.

Πηγή: www.dimokratiki.gr



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/tsRcEon
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη