Παναθηναϊκός-Άρης 1-0: Ο Σένκελφελντ οδηγεί τους «Πράσινους» στην Ευρώπη

eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός χάρη σε γκολ του Μπάρτ Σένκελφελντ στο 28′ νίκησε 1-0 τον Άρη και βρίσκεται προσωρινά σε θέση οδηγού στο «γαϊτανάκι της Ευρώπης.

Σένκελφελντ λαμπρός τον οδηγεί! Ο Παναθηναϊκός χάρη σε τέρμα του Ολλανδού στόπερ πήρε ένα πολύ σπουδάιο τρίποντο απέναντι στον Άρη. Οι «Πράσινοι» πλέον έχουν πάρει θέση οδηγού στο «γαϊτανάκι» της Ευρώπης, και περιμένει το αποτέλεσμα από το ντέρμπι των Δικεφάλων για να μάθει την τελική του θέση μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League 1.

Και οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να πιέσουν ψηλά και δυσκολέψουν το build-up του ματς. Η πρώτη πολύ καλή ευκαρία, την έκανε ο Παναθηναϊκός στο 20ο λεπτό.

Σε αυτό το σημείο ο Βέλεθ έκανε διαγώνια πάσα στον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος είχε όλο τον χώρο μπροστά του. Ο Σέρβος έβγαλε παράλληλη σέντρα στον Παλάσιος. Ο Αργεντινός έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά την πορεία της μπάλας την σταμάτησε το δοκάρι. Αυτό ήταν το πρελούδιο για το γκολ που ήρθε λίγο αργότερα.

Ο Αϊτόρ εκτέλεσε άψογα το φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στη άμυνα του Άρη. Το πρώτο κεφάλι που σηκώθηκε εκεί ήταν αυτό του Σένκελφελντ, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σκόραρε στο 28′ μέσα σε πανδαιμόνιο.

Εκεί που ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα,ήρθε ένα πολύ ωραίο δώρο για το «Τριφύλλι. Ο Μαυριτανός φορ είδε δις την κίτρινη κάρτα (42′,45′) και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Β' Ημίχρονο

Στο δεύτερο 45λεπτο, Παναθηναϊκός και Άρης έγιναν πιο ανοιχτοί στο παιχνίδι τους και η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη. Το λάθος του Μπράμπετς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Αϊτόρ, ο οποίος έκανε το σουτ, την πορεία του οποίου σταμάτησε ο Τσέχος στόπερ.

Οι «Πράσινοι» έφτασαν πολύ κοντά στο 2-0 στο 59′ με τον Αϊτόρ. Αλλά στην επιθετική προσπάθεια του Ισπανού είπε όχι ο Κουέστα. Έξι λεπτά αργότερα ο Βιγιαφάνες εκτέλεσε φάουλ το οποίο κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Ιτούρμπε κρατούσε μόνος του τον Άρη. Πράγμα που σε συνδυασμό με τον αριστοτεχνικό έλεγχο του αγώνα από τον Παναθηναϊκό, το 1-0 παρέμεινε στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην μάχη που δίνει για την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις του αγώνα
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-2-3-1): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (81' Κουρμπέλης), Παλάσιος (81' Βιτάλ), Γκατσίνοβιτς (30' Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ (89' Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (89' Καρλίτος).

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος / 4-4-2): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα (84' Σούντγκρεν), Ματίγια, Ντουκουρέ (62' Εντιαγέ), Σάσα (31' Ιτούρμπε), Γκάμα (62' Πάλμα), Μαντσίνι (84' Γκαρσία), Καμαρά.

ΠΗΓΗ: overfm.gr



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/peNjLYB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη