ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 130 ατόμων στον ΕΛΓΑ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 130 ατόμων στον ΕΛΓΑ

Ο ΕΛΓΑ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατό τριάντα (130) ατόμων μέσω ΑΣΕΠ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των
Περιφερειακών Υποκαταστημάτων (ανά την Επικράτεια).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουνμαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛ.Γ.Α. -Κεντρική Διοίκηση, Μεσογείων 45, T.Θ. 14103 -Τ.Κ. 115 10 -ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας Μ. Ματαράγκα (τηλ. επικοινωνίας: 210 –7490497, 506).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Sy0ldJC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη