ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις 132 υπαλλήλων στον δήμο Αθηναίων ​​​​​​​

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις 132 υπαλλήλων στον δήμο Αθηναίων ​​​​​​​

Ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή 13 Μαΐου οι αιτήσεις για τις προσλήψεις 132 ατόμων μέσω ΑΣΕΠ για τις θέσεις εργασίας στις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.

Oι θέσεις αφορούν αρχηγούς, βοηθούς αρχηγών, υπαρχηγούς, βοηθούς παιδαγωγικού προγράμματος, κοινοτάρχες και ομαδάρχες.

Το νέο προσωπικό θα εργαστεί από 24/06/2022 έως 15/08/2022. Οι αιτήσεις ολοκληρώνονται την Δευτέρα 23 Μαΐου 2022.

Πώς θα κάνετε αίτηση
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία, και να την υποβάλουν μαζί με αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Αθηναίων, Λιοσίων 22, Σ.Κ. 10438, Αθήνα, απευθύνοντάς την στην Επιτροπή Αξιολόγησης της με Α.Π. 127737/12-05-2022 Ανακοίνωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται με την αίτησή τους να συνυποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου για υπηκόους Ευρωπαϊκής Ένωσης ( Σε υπηκόους χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης φωτοτυπία διαβατηρίου και άδειας παραμονής)

2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους.

3. Πιστοποιητικό γέννησης ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

4. Βιογραφικό Σημείωμα.

5. Βεβαίωση προηγούμενης απασχόλησης σε Κατασκηνώσεις δημοσίου, ιδιωτικού ή μη κερδοσκοπικού φορέα θα συνεκτιμηθεί.

6. Επισημαίνεται ότι θα ισχύσουν οι κυβερνητικές αποφάσεις όσον αφορά το προσκομιζόμενο πιστοποιητικό στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης της διασποράς του Covid-19.

7. Κατόπιν του με Α.Π.310045/11-04-2022 εγγράφου της Περιφέρειας Αττικής με θέμα: « Ενημέρωση για υποχρεώσεις παιδικών κατασκηνώσεων, βάσει του ν. 4837/2021» επισημαίνεται ότι για όλο το προσωπικό που πρόκειται να απασχοληθεί στην κατασκήνωση, ισχύει η υποχρέωση προσκόμισης:

Α) Αντιγράφου ποινικού μητρώου, από το οποίο να προκύπτει ότι δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, εγκλήματα σχετικά με την οικογένεια των άρθρων 360 και 360Α του Ποινικού Κώδικα, εγκλήματα ενδοοικογενειακής βίας, εμπορίας ανθρώπων, εμπορίας ναρκωτικών και

Β) Υπεύθυνης Δήλωσης ότι κατά το χρόνο υποβολής της δεν εκκρεμεί εις βάρος τους ποινική δίωξη και ότι δε βρίσκεται σε ισχύ οριστική ή τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για τα ίδια αδικήματα, η οποία δεν έχει καταστεί αμετάκλητη.»

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

#ΑΣΕΠ #ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ #ΔΗΜΟΣ_ΑΘΗΝΑΙΩΝ #ΑΙΤΗΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/kB1zlZg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη