Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τα 150 ευρώ, πού θα τα χρησιμοποιούν οι δικαιούχοι

Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τα 150 ευρώ, πού θα τα χρησιμοποιούν οι δικαιούχοι

Το νέο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ως βάση την επιτυχημένη εφαρμογή του Freedom Pass, προβλέποντας μία διαδικασία πλήρως ψηφιακή -χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», που πρόκειται να μοιράσει vouchers των 150 ευρώ.

Το πρόγραμμα, ύψους 30 εκατ. ευρώ, είναι χρηματοδοτούμενο από το ΕΠΑ και αφορά σε 200.000 συμπολίτες μας, οι οποίοι θα λάβουν μία ψηφιακή κάρτα ύψους 150 ευρώ, για την επιδότηση των τουριστικών δαπανών διαμονής τους.

Yπενθυμίζεται πως το νέο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ως βάση την επιτυχημένη εφαρμογή του Freedom Pass, σε μία διαδικασία πλήρως ψηφιακή και απλή - με την πλατφόρμα να ανοίγει, σύμφωνα με τον ΓΓ του ΕΟΤ, στις 5 Ιουλίου.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» μπορεί να το αξιοποιήσει κάποιος για όποια εποχή του χρόνου επιθυμεί, ακόμη και για τον χειμώνα.

Σημειώνεται πως τρέχουν και άλλα δύο προγράμματα:

Αυτό του κοινωνικού τουρισμού του υπουργείου Εργασίας και ένα μικρότερο πρόγραμμα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με σκοπό τη στήριξη της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια.

#ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ_ΓΙΑ_ΟΛΟΥΣ #ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ #ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ #FREEDOM_PASS


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/5yWac0p
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη