Ελένη Τοπαλούδη: Κανένα ελαφρυντικό για τους βιαστές και δολοφόνους της - Ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη στον καθένα

Ελένη Τοπαλούδη: Κανένα ελαφρυντικό για τους βιαστές και δολοφόνους της - Ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη στον καθένα

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους δυο κατηγορούμενος για τη δολοφονία και το βιασμό της Ελένης Τοπαλουδη, κάνοντας έτσι δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως. Το δικαστήριο επιβάλλει ποινή κάθειρξης 15 ετών για τον βιασμό και ισόβια για την ανθρωποκτονία σε κάθε κατηγορούμενο.

Νωρίτερα, αποφασίστηκε ομόφωνα η καταδίκη τους και σε δεύτερο βαθμό για το βιασμό και τη δολοφονία της 20χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Το δικαστήριο με την ετυμηγορία του δεν διαφοροποιήθηκε από την πρωτόδικη απόφαση που έκρινε τον Ροδίτη 24χρονο κατηγορούμενο και τον 22χρονο συγκατηγορούμενο του, αλβανικής καταγωγής, ενόχους για την ανθρωποκτονία και τον βιασμό της φοιτήτριας.

Στο άκουσμα της απόφασης οι γονείς της κοπέλας ξέσπασαν σε κλάματα.

TOPALOUDI59

Οι κατηγορούμενοι κακοποίησαν σεξουαλικά την Ελένη και όταν η φοιτήτρια απείλησε πως θα τους καταγγείλει, την χτύπησαν βάναυσα και στην συνέχεια ενώ βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση την μετέφεραν σε απόκρημνη παραλία και την πέταξαν στην θάλασσα.

Μεγάλη ένταση στην αίθουσα

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο δικαστήριο στο μεικτό ορκωτό όταν ο συνήγορος των κατηγορούμενων είπε ότι το έγκλημα δεν είναι αποτρόπαιο. Η φράση του προκάλεσε την οργή της μάνας η οποία ξέσπασε φωνάζοντας «ντροπή» ενώ κι ο πατέρας της φώναξε εναντίον τους λέγοντας «δεν έχουμε δικαίωμα να μιλήσουμε και έχουν αυτά τα κωλοπαιδα, αυτό δεν είναι αποτρόπαιο»;

Όσα ανέφεραν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη μετά την απόφαση του δικαστηρίου:

{https://www.youtube.com/watch?v=-L4Cx4YyIAQ}

{https://www.youtube.com/watch?v=mVnkRP2lW2U}

{https://www.youtube.com/watch?v=9NcIca31gWU}

#ΕΛΕΝΗ_ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Qa0hwBC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη