-->

Μάσκες ξανά υπό «ιερά εξέταση» με φόντο την 1η Ιουνίου

Μάσκες ξανά υπό «ιερά εξέταση» με φόντο την 1η Ιουνίου

Ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την απόφασή της να παραμείνουν εκτός ΕΣΥ, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί. Ωστόσο αναφέρθηκε και για την χρήση μάσκας.

Σε ποιες περιπτώσεις θα διατηρηθεί η χρήση μάσκας, ανάλογα φυσικά και με την πορεία της πανδημίας, θα αποφασιστεί την 1η Ιουνίου, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη. 

Μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την απόφαση της να παραμείνουν εκτός ΕΣΥ, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί μέχρι το τέλος του έτους.

Τέταρτη δόση εμβολίου 

Σχετικά με τη χορήγηση τέταρτης δόσης εμβολίου για τον κορονοϊό στους κάτω των 60 ετών, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι η Ελλάδα αναμένει τις σχετικές αποφάσεις και τις οδηγίες των Ευρωπαϊκών Υγειονομικών Οργανισμών.

Προσωπικός γιατρός 

Για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή, τόνισε ότι περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες όπως τον προσωπικό γιατρό που αποκτά δωρεάν ο κάθε πολίτης, τα απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία αλλά και την αξιολόγηση των δομών υγείας δημόσιων και ιδιωτικών, σε σχέση με τις λοιμώξεις και τις επιπλοκές.from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/duTHsCc
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->