-->

ΠΟΜΕΝΣ: Αίτημα για χορήγηση Ειδικής Άδειας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

ΠΟΜΕΝΣ: Αίτημα για χορήγηση Ειδικής Άδειας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, ΠΟΜΕΝΣ, ζητά να χορηγηθεί ειδική άδεια στους συναδέλφους με παιδιά που δίνουν πανελλήνιες προκειμένου να τα υποστηρίξουν.

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,

1. Σύμφωνα με σχετικές εγκυκλίους, που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2022, για τους μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων της χώρας, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 03 Ιουνίου 2022, ενώ μία (1) ημέρα νωρίτερα, δηλαδή την Πέμπτη 02 Ιουνίου 2022, θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τους μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας.

2. Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, κατόπιν σχετικής επιστολής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (ΕΣΠΕΕΡ), σας καλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα χορήγησης ειδικής αδείας, πέραν των προβλεπομένων, στις/στους συναδέλφους μας, οι οποίες/οποίοι έχουν τέκνα τα οποία φοιτούν στις ανωτέρω τάξεις και θα συμμετάσχουν στις υπόψη Πανελλαδικές Εξετάσεις, έτσι ώστε να παρέχουν συναισθηματική και ψυχολογική στήριξη στα παιδιά τους.

3. Επιπρόσθετα καλούμε όπως, η παραπάνω ευεργετική παροχή ειδικής άδειας, επεκταθεί αναλογικά και για τους συναδέλφους / συναδέλφισσες μας οι οποίοι έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν οι ίδιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις προκειμένου να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους κυρίως σε τεχνικές και εξειδικευμένες ειδικότητες.

#ΠΟΜΕΝΣ #ΑΔΕΙΑ #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Jv0Nr2e
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->