Πανελλήνιες 2022: Προτεινόμενα θέματα στην Πληροφορική

Πανελλήνιες 2022: Προτεινόμενα θέματα στην Πληροφορική

Το Dnews σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό σας παρουσιάζει προτεινόμενα θέματα και λύσεις στην Πληροφορική για τις πανελλήνιες 2022.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας, οι Πανελλαδικές οποίες θα ξεκινήσουν στις 2 και 3 Ιουνίου, για τα ΕΠΑΛ και τα ΓΕΛ, αντίστοιχα, ενώ η Πληροφορική θα εξεταστεί στις 8 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη.

Το Dnews σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό θα σας παρουσιάσει για μια ακόμη μέρα προτεινόμενα θέματα για το μάθημα της Πληροφορικής σήμερα προκειμένου οι μαθητές να ξεσκονίσουν τις γνώσεις τους και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Δείτε τα προτεινόμενα θέματα

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Πώς υπολογίζονται τα μόρια

Τα φροντιστήρια ΜΕΘΟΔΙΚΟ έχουν δημιουργήσει την Εφαρμογή Υπολογισμού Μορίων Πανελλαδικών η οποία βρίσκεται ΕΔΩ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «κατεβάσουν» και την εφαρμογή για κινητά του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ από αυτό το link:

play.google.com/store/apps/details?id=com.Methodiko.MethodikoMoria2020

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2022 #ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ_ΘΕΜΑΤΑ #ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ #ΛΥΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/soiGwTt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη