Πανελλήνιες 2022: Προτεινόμενα θέματα στη Βιολογία

Πανελλήνιες 2022: Προτεινόμενα θέματα στη Βιολογία

Το Dnews σε συνεργασία με το φροντιστήριο Μεθοδικό σας παρουσιάζει προτεινόμενα θέματα και λύσεις στην Πληροφορική για τις πανελλήνιες 2022

Σήμερα η συνεργασία αυτή σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας στο μάθημα της Βιολογίας. Παράλληλα, από Δευτέρα, και πλησιάζοντας την ημέρα έναρξης των εξετάσεων το Dnews με το Μεθοδικό θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε προτεινόμενα θέματα και σε άλλα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Οι πανελλήνιες 2022 ξεκινούν την Πεμπτη 2 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 3 Ιουνίου για τα ΓΕΛ όλης της χώρας. 

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Δείτε τα προτεινόμενα θέματα στη Βιολογία

Πώς υπολογίζονται τα μόρια

Τα φροντιστήρια ΜΕΘΟΔΙΚΟ έχουν δημιουργήσει την Εφαρμογή Υπολογισμού Μορίων Πανελλαδικών η οποία βρίσκεται ΕΔΩ

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2022 #ΒΙΟΛΟΓΙΑ #ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ_ΘΕΜΑΤΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Ps6UNV8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη