Σέρρες: 22χρονη καταγγέλλει τον πατέρα της για βιασμό, σοκάρουν οι περιγραφές της

pixabay

Τον πατέρα της για βιασμό κατήγγειλε μια 22χρονη από τις Σέρρες, η οποία κατέθεσε πως υποψιάζεται πως η μητέρα της τα ήξερε όλα.

Άφωνους άφησε τους αστυνομικούς μια 22χρονη στις Σέρρες η οποία κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό, τονίζοντας μάλιστα την υποψία της πως η μητέρα της τα ήξερε όλα αλλά δεν έκανε τίποτα.

Η κοπέλα στην κατάθεσή της αναφέρει ότι ο πατέρας της την πλησίασε για πρώτη φορά το 2016, πηγαίνοντάς την σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο. Όπως καταθέτει εκεί της έπιασε το χέρι με σκοπό να της δείξει – όπως της είπε – πως να ικανοποιεί τον εαυτό της, ενώ ακολούθησαν κι άλλες πράξεις.

Έπειτα, σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο πατέρας της αποθρασύνθηκε ακόμα περισσότερο και την κακοποιούσε συστηματικά είτε μέσα στο ίδιο τους το σπίτι είτε σε εξωτερικούς χώρους, απειλώντας την να μην μιλήσει.

Τον Σεπτέμβριο του 2016, σύμφωνα με την κατάθεση της 22χρονης, μετά από ταξίδι των γονιών της στη Βόρεια Μακεδονία και έπειτα από καβγά που ακολούθησε, η μητέρα της έδιωξε τον πατέρα της από το σπίτι και του είπε χαρακτηριστικά να πάρει κι εκείνη μαζί, καθώς είχε καταλάβει «τι συμβαίνει μεταξύ τους». Η 22χρονη, που τότε ήταν μόλις 16 χρονών, άλλαξε τόπο διαμονής και σχολείο.

Η νεαρή, σύμφωνα με το thestival.gr χαρακτήρισε τη συγκατοίκηση με τον πατέρα της «βασανιστήριο» καθώς την βίαζε καθημερινά και όταν αρνούνταν εκείνος την ξυλοκοπούσε. Η ίδια στην κατάθεση της αναφέρει πως ο πατέρας της έμπαινε στο δωμάτιο της όποτε ήθελε και προχωρούσε σε ασελγείς και βίαιες πράξεις πάνω της χωρίς καν να την ρωτάει, αν η ίδια δεν δεχόταν την σεξουαλική πράξη υπήρχε ένταση, ψυχολογικός πόλεμο, βρισιές και ξυλοδαρμός ενώ της έκοβε και το πενιχρό χαρτζιλίκι το οποίο της έδινε.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, όπως καταγγέλλει η ίδια, την υποχρέωνε να κάνει και χρήση ναρκωτικών ουσιών. Στην κατάθεση της η κοπέλα αναφέρει στους αστυνομικούς πως ομολόγησε όλη την αλήθεια στην μητέρα και την αδερφή της , και αντί να την υποστηρίξουν και να την βοηθήσουν της ζήτησαν να μην προχωρήσει σε καμία καταγγελία. Εκτότε η νεαρή απευθύνθηκε και στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών Σερρών ζητώντας βοήθεια , ενώ το μόνο που ζητά είναι η ποινική δίωξη τόσο του πατέρα της όσο και της μητέρας της η οποία δεν την προστάτευσε παρότι η ίδια θεωρεί ότι τα γνώριζε όλα αλλά δεν έκανε τίποτα.

#ΣΕΡΡΕΣ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZFqRoiP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη