Τρόμος για 11χρονη από το μακελειό στο Τέξας, καλύφθηκε με το αίμα της φίλης της για να σωθεί (βίντεο)

Τρόμος για 11χρονη από το μακελειό στο Τέξας, καλύφθηκε με το αίμα της φίλης της για να σωθεί (βίντεο)

Μια 11χρονη μαθήτρια σώθηκε από το μακελειό στο Τέξας, όπου ένας 19χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 19 μαθητές και δύο δασκάλες, επειδή μπήκε σε «κατάσταση επιβίωσης», όπως λένε οι συγγενείς της.

Μια 11χρονη φέρεται να έριξε αίμα πάνω της και να μπήκε σε «κατάσταση επιβίωσης» κατά τη διάρκεια των μαζικών πυροβολισμών στο Τέξας την Τρίτη, και ο πατέρας της λέει στο Fox News Digital ότι η κόρη του -η όποια σκέφτηκε πολύ γρήγορα και κατάφερε να ζήσει- είναι ακόμα συγκλονισμένη αφού είδε την δασκάλα και τους συμμαθητές της να δολοφονούνται μπροστά της.

«Η κουνιάδα μου είπε είναι ότι [η Miah] είδε τη φίλη της γεμάτη αίμα και πήρε αίμα και το έβαλε πάνω της», δήλωσε η Rivera (θεία της 11χρονης). «Ο αδελφός μου είπε ότι είχε θραύσματα σφαίρας στην πλάτη της».

Η 11χρονη έδειχνε να είναι καλά μέχρι την Τρίτη το βράδυ, όταν πήγε σπίτι της και στη συνέχεια έπαθε κρίση πανικού.

Ο Miguel Cerrillo, ο πατέρας της 11χρονης, δήλωσε στο Fox News Digital ότι εξακολουθεί να μην είναι καλά και να παθαίνει κρίσεις πανικού και να μην κοιμάται καλά, καθώς είδε να δολοφονούνται οι φίλοι της μπροστά της, ενώ έχει βγει από το νοσοκομείο.

Δείτε βίντεο:

{https://www.youtube.com/watch?v=_TElAKaUR5A&ab_channel=NBCNews}

#ΤΕΞΑΣ #ΜΑΚΕΛΕΙΟ #ΣΧΟΛΕΙΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/hf89K15
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη