Επεισόδια ΑΠΘ: Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες

eurokinissi

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οι τρεις συλληφθέντες από τα επεισόδια της Πέμπτης στο ΑΠΘ μετά τη λήξη της απογευματινής πορείας.

Στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγούνται οι τρεις συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια, μετά τη λήξη της πορείας που πραγματοποίησαν φοιτητές και ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στα Πανεπιστήμια.

Οι συλληφθέντες είναι δύο 22χρονοι κι ένας 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απόπειρα σωματικής βλάβης, παραβάσεις περί όπλων και ναρκωτικών.

Ενόψει της μεταγωγής τους στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τα Δικαστήρια.

#ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ #ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ #ΑΠΘ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/0ZufxmF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη