Βιασμό από συνάδελφό της καταγγέλλει 26χρονη εργαζόμενη σε μπαρ

pixabay

Μια 26χρονη εργαζόμενη σε μπαρ στο Περιστέρι, κατήγγειλε συνάδελφό της, ότι τη μέθυσε και τη βίασε σε ξενοδοχείο.

Σε καταγγελία στο Τμήμα Αμπελοκήπων προχώρησε μια 26χρονη εργαζόμενη σε μπαρ για συνάδελφό της, ο οποίος όπως υποστηρίζει τη βίασε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η 26χρονη, η ίδια δέχθηκε πρόσκληση από συνάδελφό της που την κάλεσε να την κεράσει για τα γενέθλιά του σε κατάστημα στου Ψυρρή. Αφού ήπιαν κάποια ποτέ εκεί, ο μεσήλικας συνάδελφός της της πρότεινε βόλτα και στη συνέχεια διασκέδαση σε μπαρ στο Περιστέρι όπου ήπιαν κι άλλα ποτά.

Έπειτα η 26χρονη δέχθηκε την προσφορά του συναδέλφου της να τη συνοδεύσει στο σπίτι της με το μηχανάκι. Όπως ανέφερε η κοπέλα στους αστυνομικούς όταν ξύπνησε μετά από μερικές ώρες βρισκόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, γυμνή και βιασμένη.

Η 26χρονη – σύμφωνα με τις περιγραφές της ίδιας – αντιλήφθηκε με φρίκη πως δίπλα της βρισκόταν γυμνός ο μεσήλικας συνάδελφός της. Αμέσως κατέφυγε στο Τμήμα Αμπελοκήπων, όπου υπέβαλε την καταγγελία με την υπόθεση να παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/q9U28tV
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη