-->

Συγκινεί ο πατέρας της 3χρονης που πέθανε ξαφνικά, «το παιδί μου πέθανε» (βίντεο)

Συγκινεί ο πατέρας της 3χρονης που πέθανε ξαφνικά, «το παιδί μου πέθανε» (βίντεο)

Ο πατέρας της 3χρονης που έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μιλάει για πρώτη φορά και συγκινεί.

«Το παιδί μου πέθανε και δεν ξέρω τι έγινε Αυτό ψάχνεται, είμαι γονιός και θέλω να μάθω. Θέλω να βρεθεί ό,τι και να είναι» είπε αρχικά ο πατέρας της 3χρονης μιλώντας στο star ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξή του.

«Θέλω να μάθω γιατί πήγε το παιδί μου; Μόνο αυτό. Θέλω να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου. Θα μπορούσε να είναι το παιδί όλων» κατέληξε ο πατέρας του μικρού κοριτσιού.

«Ψάχνουμε απαντήσεις στον θάνατο» λέει η μητέρα

Η μητέρα της 3χρονης μίλησε στο Mega και ανέφερε πως θα αναλάβει η δικαιοσύνη, για να «δικαιωθεί» η μικρή έστω και μετά θάνατον. «Από εδώ και πέρα μόνο ο νόμος. Ο κ. Διαλυνάς θα αποφανθεί.

Έχουμε καταθέσει μήνυση, τελείωσε. Εφόσον δεν παίρνουμε τις απαντήσεις εν ζωή, τις ψάχνουμε στον θάνατο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το ενδεχόμενο ιατρικού λάθους είπε: «Ελπίζω να διαψευστεί για να νιώσω ίσως ανακούφιση ότι, τί να πω, ότι δεν μου «έφαγαν» το παιδί; Τι να πω, δεν ξέρω, δεν μπορώ, δεν έχω σκέψη να σας πω, δεν έχω σκέψη. Τι να πω; Μακάρι να μην ήταν άρρωστο και να μη το ήξερα; Ή να πω "μου το φάγανε"; Τί είναι καλύτερο;»from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/XrMb7Gw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->