Η απάντηση του Alpha για το μέλλον του «Σασμού»: Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης μετά τις καταγγελίες για βιασμό

Η απάντηση του Alpha για το μέλλον του «Σασμού»: Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης μετά τις καταγγελίες για βιασμό

Σάλος έχει προκληθεί μετά την ανάρτηση του σκηνοθέτη της δημοφιλούς σειράς «Σασμός» για τις καταγγελίες νεαρής ηθοποιού για βιασμό, στην οποία ανακοίνωσε και την παραίτησή του

Ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής επιτυχίας «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος, χαρακτήρισε τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει απολύτως ψευδείς και χυδαίες, ενώ τόνισε ότι υπάρχει απόπειρα συκοφάντησης εναντίον του.

Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό. Βλέποντας τις σχετικές της αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα διαπίστωσα ότι εμπλούτιζε συνεχώς την «καταγγελία» της, με προσωπικά κωμικά και δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια, «φωτογραφίζοντας» συνεχώς εμένα - έγραψε μεταξύ άλλων.

Στο διάστημα που ακολουθεί και μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη νιώθω την υποχρέωση να παραιτηθώ από τη σειρά την οποία σκηνοθετώ. Δεν θέλω με κανένα τρόπο αυτή η προσωπική μου περιπέτεια να φέρει σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες μου, την παραγωγή και το κανάλι.

Ένα ερώτημα που έμεινε αναπάντητο αφορούσε το μέλλον της δημοφιλούς σειράς. Η απάντηση ήρθε σήμερα από τον επίσημο λογαριασμό του Alpha στο Twitter:

alpha



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/xk1ZzUt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη