Ρόδος: Για πρώτη φορά απαντά ο 30χρονος που κατηγορείται για βιασμό από 21χρονη (βίντεο)

Ρόδος: Για πρώτη φορά απαντά ο 30χρονος που κατηγορείται για βιασμό από 21χρονη (βίντεο)

Αφέθηκε ελεύθερο το γνωστό μοντέλο που κατηγορείται για βιασμό στη Ρόδο. Τι δηλώνει η πλευρά της 21χρονης βρετανίδας που τον κατήγγειλε και η πρώτη αντίδραση του πρώην παίκτη του Big Brother.

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία 21χρονης τουρίστριας εις βάρος 30χρονου για βιασμό, ο οποίος είναι γνωστός από την συμμετοχή του στο Big Brother. Το γνωστό μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Η 21χρονη Αγγλίδα μίλησε στο mega για την αποφυλάκιση του 30χρονου μοντέλου μετά την καταγγελία βιασμού της στην Ρόδο.

«Ήρθα στην Ελλάδα για να διασκεδάσω για την αποφοίτησή μου, από το πανεπιστήμιο με τις φίλες μου. Αυτό που μου συνέβη, να μην συμβεί ποτέ σε καμία γυναίκα, δεν ξέρω πώς να νιώσω γι' αυτό, και ήθελα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Θέλω μόνο για να δικαιωθώ, δεν ζητώ τίποτα από τον κατηγορούμενο. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα έβγαινα με τις φίλες μου και ότι θα τραυματιζόταν όλη μου η ζωή. Άλλο το φλερτ, άλλο ο έρωτας και άλλο το βίαιο σεξ», ανέφερε αρχικά.

«Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι: ότι υπάρχει βιασμός ακόμα και στην περίπτωση του αιφνιδιασμού και δεν αντιστάθηκα καθόλου στην σωματική βία του δράστη», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος της 21χρονης, Ιωάννης Κοκκινογένης τόνισε:

«Αυτό που πρέπει να επισημάνω, μετά την απολογία του κατηγορουμένου, είναι ότι υπάρχει βιασμός σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και στην περίπτωση του βιασμού λόγω αιφνιδιασμού ή σε περίπτωση που το θύμα λόγω φόβου συνεπειών προβολής αντίστασης, θεώρησε ανέφικτη το να αντισταθεί στον δράστη.

Μου προκαλεί εντύπωση ότι μία γυναίκα δεν αρκεί πλέον να μην θέλει και να πει όχι, αλλά με βάση τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου να πρέπει να αποδείξει ότι το κορμί της βιάστηκε».

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την εκβαση της διαδικασίας, ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και όχι απλώς ελεύθερος. Η ιατροδικαστική εξέταση παραγγέλθηκε μόνο για την πράξη του βιασμού και όχι για την απόπειρα αυτοκτονίας»,

Τι απαντά ο 30χρονος

Ο 30χρονος στις δηλώσεις του στο mega τόνισε την αθωότητά του.

«Είμαι χαρούμενος και δικαιωμένος με το αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία στο τέλος θα λάμψει. Η απάντησή μου είναι ότι, εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι πρέπει να αφεθώ ελεύθερος, αυτό είναι καθησυχαστικό.

Ο δικαστής και ο Εισαγγελέας, έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά. Τα στοιχεία είναι υπέρ μου και αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω».

Για το αν μίλησε με την 21χρονη

«Δεν μίλησα με την κοπέλα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν είναι απαραίτητο να δίνω το παρών σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Η ζωή μου δεν θα αλλάξει για ένα γεγονός το οποίο, είναι λάθος. Να τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ετοιμάζομαι να πάω για δουλειά.

Η μητέρα μου είναι μία χαρά, με πήρε μία αγκαλιά. Ξέρει τί παιδί έχει κάνει και πόσο περήφανη είναι για μένα. Όταν σε έναν άνθρωπο του κολλάνε μία ρετσινιά, αυτό μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή

Είναι λογικό να μου δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα αυτό. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό»

Δείτε βίντεο:

#ΒΙΑΣΜΟΣ #30ΧΡΟΝΟΣ #ΡΟΔΟΣ #21ΧΡΟΝΗ #BIG_BROTHER


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/J9Y0T6B
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη