Υπάρχει... βελτίωση: «Μόνο» 300 παραβιάσεις του «κόκκινου» σε φανάρι της παραλιακής σε μία μέρα, ξεπερνούσαν και τις 800 στο παρελθόν!

eurokinissi

Εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη για φανάρι στην Αττική, στο οποίο καταγράφονται 250-300 παραβιάσεις κόκκινου σηματοδότη την ημέρα μέσω του καταγραφικού που έχει τοποθετηθεί εκεί και σε ένα σημείο της παραλιακής.

Ο αριθμός αυτός ήταν αρκετά υψηλότερος πριν τοποθετηθεί το καταγραφικό, καθώς έφτανε ακόμα και τις 800 παραβιάσεις το 24ωρο.

Το καταγραφικό το έχουν εντοπίσει οι οδηγοί, κάτι που οδήγησε στη μείωση των παραβάσεων, χωρίς όμως τα 300 φανάρια τη μέρα να βελτιώνουν την κατάσταση.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο σημείο της παραλιακής το πρωί της Πέμπτης και κατέγραψε την κίνηση των οχημάτων, χωρίς να υπάρξει κάποια παραβίαση.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, τις πρωινές ώρες δεν υπάρχουν παραβίασεις, κάτι στο οποίο βοηθάει η παρουσία τροχονόμου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

#ΦΑΝΑΡΙ #ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ #ΚΟΚΚΙΝΟ #ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/9qOsQkg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη