-->

Εκτάκτως στον Έβρο την Κυριακή ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Εκτάκτως στον Έβρο την Κυριακή ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Στον Έβρο θα βρεθεί την Κυριακή η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, την ώρα που υπάρχουν αναφορές για αύξηση των μεταναστευτικών ροών στη συνοριακή γραμμή με την Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην έκτακτη επίσκεψη του Τάκη Θεοδωρικάκου στον Έβρο θα τον συνοδεύσει κι ο υφυπουργός Λευτέρη Οικονόμου.

Μαζί τους, μάλιστα, θα βρίσκεται και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Αστυνομικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης.

Σημειώνεται πως σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαίωσε πως τους τελευταίους μήνες συνεχίζονται οι μεταναστευτικές πιέσεις στον Έβρο, ενώ διαβεβαίωσε πως η ΕΛΑΣ και ο στρατός της χώρας δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να εισέλθει παράνομα στη χώρα:

Σε ό,τι αφορά τον Έβρο, όλους αυτούς του μήνες υπάρχει πίεση. Ας γνωρίζουν όλοι εντός και εκτός συνόρων, ότι η Ελληνική Αστυνομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκεί προστατεύοντας την ακεραιότητα της χώρας.

Δεν θα επιτρέψουμε να μπει κανείς στην Ελλάδα με παράνομο τρόπο. Ούτε στον Έβρο ούτε στα νησιά μας και ας το συνειδητοποιήσουν όλοι αυτό.

#ΕΒΡΟΣ #ΤΑΚΗΣ_ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ_ΡΟΕΣ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ_ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ_ΤΟΥ_ΠΟΛΙΤΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/FdxZrvf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->