Επίδομα 430 ευρώ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι, μέχρι πότε οι αιτήσεις, ποιοι εξαιρούνται

eurokinissi

Λίγες μόνο ώρες μένουν για όσους θέλουν να καταθέσουν αίτηση για το επίδομα 430 ευρώ που αφορά πρόγραμμα κατάρτισης πάνω σε μάρκετινγκ και διαχείριση επιχειρήσεων.

Μέχρι την 1η Ιουνίου μπορούν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα να καταθέσουν αίτηση για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα κατάρτισης σε μάρκετινγκ και διαχείριση επιχειρήσεων με επίδομα 430 ευρώ από την ΟΣΝΙΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων». Το επίδομα θα δοθεί, όταν οι ωφελούμενοι ολοκληρώσουν το πρόγραμμα κατάρτισης που διαρκεί 86 ώρες και αμείβεται με 5 ευρώ/ώρα και πάρουν μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδος (ΟΣΝΙΕ) ως Δικαιούχος Φορέας της Πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα, σε αντικείμενα μάρκετινγκ παροχής και διαχείρισης υπηρεσιών» με κωδικό MIS 5035149 που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» µε συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απευθύνει 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (1/2022/ΟΣΝΙΕ) σε εργαζόμενους επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα (όλων των κλάδων) για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής σε επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης στα εξής θεματικά αντικείμενα:

Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Ηλεκτρονικό Εμπόριο

  • Ηλεκτρονικές υπηρεσίες στη διοίκηση και λειτουργία των μονάδων υγείας
  • Διαχείριση ασθενών τρίτης ηλικίας – Οργάνωση υπηρεσιών κατ' οίκον νοσηλείας

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής για το επίδομα 430 ευρώ

Οι υποψήφιοι, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν την ιδιότητα του εργαζόμενου σε επιχείρηση του Ιδιωτικού Τομέα της οικονομίας με σχέση εξαρτημένης εργασίας, τόσο κατά τη χρονική στιγμή υποβολής της αίτησης συμμετοχής, όσο και τη χρονική στιγμή που εισέρχονται και επίσημα στο Πρόγραμμα (ως χρονική στιγμή εισόδου στο πρόγραμμα λογίζεται η 1η ημέρα κατάρτισης), συμπεριλαμβανομένων των εποχικά εργαζομένων και των εργαζόμενων σε αναστολή λόγω κυβερνητικών μέτρων/ covid 19.

Ποιοι δεν μπορούν να κάνουν αίτηση

Εξαιρούνται: Άνεργοι, με κάρτα τυπικής ανεργίας, Αυτοαπασχολούμενοι, Εργαζόμενοι στον Δημόσιο τομέα και Συνταξιούχοι ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Τόπος Υλοποίησης: Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Πού και πώς κάνετε αίτηση για το επίδομα 430 ευρώ

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 01/06/2022 (ώρα 23:59:59).

Μπορείτε να υποβάλλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας εδώ

Όλα τα προγράμματα έχουν διάρκεια 86 ώρες και θα πραγματοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας.

Πιστοποίηση: Μετά την ολοκλήρωση κάθε προγράμματος κατάρτισης, οι καταρτισθέντες συμμετέχουν υποχρεωτικά σε εξετάσεις πιστοποίησης των γνώσεων και δεξιοτήτων που απέκτησαν στο θεματικό αντικείμενο που καταρτίσθηκαν.

Οι εξετάσεις πιστοποίησης θα διενεργηθούν από διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης Προσώπων (ΦΠΠ) σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024 ή ισοδύναμο ή τον ΕΟΠΠΕΠ.

Επίδομα: Οι ωφελούμενοι θα λάβουν επίδομα 5 ευρώ / ανά ώρα εκπαίδευσης εφόσον ολοκληρώσουν το πρόγραμμα κατάρτισης και συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης.

#ΕΠΙΔΟΜΑ #ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ #ΑΙΤΗΣΕΙΣ #ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/yzaG2HR
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη