Μονεμβασιά: Αρνείται να εξεταστεί από ψυχίατρο ο 52χρονος - Πιστεύει ότι είναι καλά

Μονεμβασιά: Αρνείται να εξεταστεί από ψυχίατρο ο 52χρονος - Πιστεύει ότι είναι καλά

O 52χρονος αρνείται να εξεταστεί από ψυχίατρο - Ο κατηγορούμενος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Σκάλας Λακωνίας και προανακριτικά ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα.

 

 

 

 

Η ψυχική κατάσταση του 52χρονου που το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, χτύπησε και σκότωσε δύο ανθρώπους στη Μονεμβασιά βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς υποβλήθηκε αίτημα στην Ανακρίτρια Σπάρτης, διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ωστόσο ο ίδιος αρνείται να υποβληθεί σε οποιαδήποτε εξέταση από ψυχίατρο, επαναλαμβάνοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Το απόγευμα της Τετάρτης θα απολογηθεί ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του δύο ηλικιωμένους στην Μονεμβασιά, όπου η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη. Ο κατηγορούμενος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Σκάλας Λακωνίας και προανακριτικά ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τίποτα.

 

#ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ #ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/LNJ8Vjk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη