Επίσημα υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο Σταμάτης Μαλέλης, οι 5 βασικές προτεραιότητες του (βίντεο)

Επίσημα υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο Σταμάτης Μαλέλης, οι 5 βασικές προτεραιότητες του (βίντεο)

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης – μπαίνοντας στην κούρσα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

 

«Πρώτη προτεραιότητα η ανάπτυξη των νησιών. Ο τόπος δεν αναπτύχθηκε όπως του άξιζε καθώς εφαρμόστηκαν φαύλες και λαϊκίστικες πολιτικές», σημείωσε ο δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης ανακοινώνοντας στη Μυτιλήνη την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Ο κ. Μαλέλης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι βασικοί του στόχοι είναι: 

 
 
 Η εκπόνηση ενός αξιόπιστου σχεδίου για την ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου θέτοντας 5 βασικές προτεραιότητες όπως: 
  • Τη πραγματική διεκδίκηση των Ευρωπαϊκών πόρων για την ανάπτυξη της Περιφέρειας. 
  • Την κινητοποίηση, χωρίς αποκλεισμούς,  όλων των παραγωγικών δυνάμεων των νησιών μας.
  • Τη βιώσιμη διαχείριση του μεταναστευτικού χωρίς ακρότητες, λαϊκισμούς και επικίνδυνες  κορώνες. 
  • Την εκπόνηση επικοινωνιακού σχεδίου για την ανάδειξη του Βορείου Αιγαίου ως προορισμού για τον εσωτερικό και εξωτερικό τουρισμό. 
  • και την ανάδειξη και αξιοποίηση του πολιτιστικού θησαυρού των νησιών του Β. Αιγαίου.

"Αμέσως αρχίζει η συγκρότηση μίας ισχυρής ομάδας που θα βγάλει το Β.Αιγαίο από τον φαύλο κύκλο της υπανάπτυξης" αναφέρει  ο κ. Μαλέλης

«Είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος», σημείωσε ο Σ. Μαλέλης τονίζοντας ότι είχε εκφράσει την πρόθεση του και στις προηγούμενες εκλογές να διεκδικήσει την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, αποχώρησε όμως καθώς δέχθηκε πιέσεις από τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκει, επιτελώντας τότε έναν κομβικό ρόλο ως Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ. «Επέλεξα τότε με βαριά καρδιά να αποχωρήσω από την κούρσα της διεκδήκησης κάτι όμως που δεν ήταν σωστό. Τώρα όμως είμαι εδώ και θα δώσω τη μάχη για την Περιφέρεια, με ικανά στελέχη από όλους τους χώρους», τόνισε.

{https://www.youtube.com/watch?v=D4M0llilQoo}



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/j8uiFOX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη