Τσίπρας από Χανιά: «Κάθε μέρα που περνάει οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι»

Τσίπρας από Χανιά: «Κάθε μέρα που περνάει οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι»

Με πολίτες και επιχειρηματίες των Χανίων συναντήθηκε το πρωί, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε όλη τη χώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 15ης Μαΐου.

Η περιοδεία του κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνοδευόταν από τον βουλευτή Παύλο Πολάκη και τοπικά κομματικά στελέχη, ξεκίνησε από την αρχή του πεζόδρομου της οδού Μουσούρων, όπου δραστηριοποιούνται πολλές εμπορικές επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ειχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και πολίτες, οι οποίοι του εθεσαν το θέμα των υψηλών τιμών στην ενέργεια αλλά και αυτό της ακρίβειας.

ΤΣΙΠΡΑΣ 1

Ο κ. Τσίπρας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κίνηση στην αγορά, ενώ είχε και σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο των πολυτέκνων του νομού που ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τη συμβολή του ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε κεράσματα από τσικουδιά, φωτογραφήθηκε με πολίτες και συνομίλησε με νέους σε καφέ της πόλης.

«Το μεγάλο φαγοπότι στον δημόσιο πλούτο»

«Έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή για τον τόπο. Τούτες τις δύσκολες εποχές που χρειάζεται κοινωνική προστασία, στήριξη. έχουμε μια κυβέρνηση που συνεχίζει το μεγάλο φαγοπότι εφορμώντας στον δημόσιο πλούτο, όπως ακριβώς έκαναν όταν χρεοκόπησαν τον τόπο, και ξαναπιάσαν το νήμα απ' το 2015», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε ότι «πάνω που βγάλαμε το κεφάλι έξω απ' το νερό αφήνοντας το χρέος ρυθμισμένο, τα δημόσια ταμεία ισχυρά, τη χώρα έξω απ' τα μνημόνια, ξανάρθανε να ξεκινήσουν το μεγάλο φαγοπότι του δημόσιου πλούτου με τα γαλάζια golden boys, με τις ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας που σήμερα τις πληρώνει ο Έλληνας πολίτης και καταναλωτής».

ΤΣΙΠΡΑΣ 2

Σχολίασε, δε, «το ότι αυτή η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή είναι πια κοινώς αποδεκτό. Ακόμα και χτες, στο συνέδριο της ΝΔ, τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έστειλαν αυτό το μήνυμα στον κ. Μητσοτάκη». Το θέμα είναι, όπως ανέφερε, «ότι όσο γρηγορότερα υπάρξει πολιτική αλλαγή τόσο το καλύτερο για τον τόπο, γιατί κάθε μέρα που περνάει οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι και επιβαρύνεται ο δημόσιος προϋπολογισμός».

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε «όλους τους πολίτες να δώσουν αυτό το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής, κυρίως τους προοδευτικούς πολίτες, τους δημοκρατικούς πολίτες, εδώ από την Κρήτη κοιτίδα των δημοκρατικών αγώνων». Τους κάλεσε την ερχόμενη Κυριακή «να προσέλθουν στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δίνοντας το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής». «Για να επισπεύσουμε τις πολιτικές εξελίξεις και να δώσουμε προοπτική, ανάσα, ελπίδα στον τόπο με μια προοδευτική κυβέρνηση», τόνισε.

Τέλος, ερωτηθείς ποια είναι η στόχευση για τις εκλογές της Κυριακής απάντησε: «Όσο καλύτερα τόσο δυνατότερα».

ΤΣΙΠΡΑΣ 3

To μεσημέρι θα βρεθεί στις Καλύβες του δήμου Αποκορώνου, όπου και θα γευματίσει με εθελοντές μέλη των εφορευτικών επιτροπών, ενώ το απόγευμα θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στη Δυτική Κρήτη με επίσκεψη στο Ρέθυμνο.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/nWNkv9h
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη