Μητέρα 6χρονου από την Κηφισιά: «Μου έχουν απαγορέψει κάθε επαφή με το παιδί» – Τι λέει ο πατέρας (βίντεο)

Μητέρα 6χρονου από την Κηφισιά: «Μου έχουν απαγορέψει κάθε επαφή με το παιδί» – Τι λέει ο πατέρας (βίντεο)

Η μητέρα του 6χρονου, που απήχθη από την Κηφισιά, καταγγέλλει ότι της έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα της επικοινωνίας με το παιδί της.

«Αν εγώ πάω στη Νορβηγία θα συλληφθώ γιατί με έχει κατηγορήσει για την απαγωγή του παιδιού. Δεν απαντάει στα τηλέφωνα (σ.σ. ο πρώην σύζυγός της), δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου μετά από όλο αυτό. Είναι απόλυτα επιθετικός. Σε όλες μου τις αγωγές ζητάω συνεπιμέλεια ενώ εκείνος στις δίκες του ζητούσε αποκλειστική επιμέλεια», είπε η μητέρα του 6χρονου, η οποία τονίζει πως αν εγκαταλείψει την Ελλάδα θα συλληφθεί καθώς υπάρχει σε βάρος της ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης το οποίο εκδόθηκε από τα νορβηγικά δικαστήρια.

Η ίδια σημειώνει ότι η οικογένεια σχεδίαζε να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα, και η έλευση η δική της με το παιδί ΄ήταν το πρώτο βήμα. «Σχεδιάζαμε να έρθουμε μόνιμα. Υπήρχε δική του συναίνεση, υπάρχει και σε μήνυμα που λέει "ναι σου έδωσα το παιδί για να πας στην Ελλάδα". Το έχουμε καταθέσει στις Αρχές. Το παιδί ταξίδεψε με το κανονικό του διαβατήριο, αυτό που βγάλαμε μαζί με τον πατέρα του».

Η μητέρα του 6χρονου τόνισε ότι εξετάζει τις κινήσεις που μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα προκειμένου να επανενωθεί με τον γιο της. «Θα δω ποιες είναι οι νομικές κινήσεις που μπορώ να κάνω. Εγώ ήθελα να έχει και τους δύο γονείς αλλά η άλλη πλευρά θέλει να έχει μόνο τον πάτερα του», ανέφερε μιλώντας στο Mega.

Τι λέει ο πατέρας του 6χρονου

«Είμαι πραγματικά ανακουφισμένος που ο γιος μου είναι και πάλι μαζί μου ασφαλής σχεδόν δύο χρόνια μετά την αρπαγή του» είπε ο πατέρας του 6χρονου.

Όπως ανέφερε, κατανοεί την απογοήτευση της μητέρας αλλά δεν αντιλαμβάνεται τις ψευδείς -όπως λέει- κατηγορίες εναντίον του.

«Καταλαβαίνω πως η μητέρα νιώθει απογοητευμένη αλλά δεν κατανοώ γιατί εξαπολύει ψευδείς κατηγορίες εναντίον μου» συμπλήρωσε.

«Συνεπώς, απλά λέει ότι όλα είναι ψέματα και αν αυτά ήταν έστω σ' ένα βαθμό αληθινά τότε θα είχε την απόλυτη ευκαιρία να καταθέσει αυτές τις κατηγορίες στην εκδίκαση της επιμέλειας του τέκνου» δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα.

Ο Νορβηγός δικηγόρος του πατέρα υποστήριξε ότι ο 6χρονος Ράινερ συναντήθηκε χθες με τα ξαδέλφια του. «Είναι ίδιας ηλικίας, έπαιξαν μαζί και είναι κάπως παράξενο διότι ήταν σαν να μην υπήρξαν αυτά τα δύο χρόνια απουσίας.
Επανασυνδέθηκαν αμέσως λες και έπαιζαν μαζί και την προηγούμενη μέρα» προσέθεσε ο δικηγόρος.

Σήμερα ο μικρός Ράινερ υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις με τον πατέρα να εκφράζει φόβους για το πώς τρεφόταν στην Ελλάδα.

«Το παιδί είναι με τον πατέρα στους γιατρούς για να κάνει ένα γενικό τσεκ απ γιατί υπάρχουν υποψίες πως δεν τρεφόταν καλά» ανέφερε ο δικηγόρος.

Δείτε το βίντεο:

#ΜΗΤΕΡΑ #αρπαγή #6ΧΡΟΝΟ #ΚΗΦΙΣΙΑ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΝΟΡΒΗΓΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rEwfe29
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη