Επανεμφάνιση και ομιλία του Κώστα Καραμανλή σε εκδήλωση Οργάνωσης Γυναικών

EUROKINISSI

Σε εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή» θα βρεθεί και θα μιλήσει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Μια από τις σπανιότατες ομιλίες του θα κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή». Η Οργάνωση πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένη στα θέματα / προβλήματα που απασχολούν την Πατρίδα μας και τον κόσμο γενικότερα .

«Στην πρώτη μας εκδήλωση, μας έκανε την τιμή να αποδεχθεί την πρόσκλησή μας και να μιλήσει ο κύριος Κώστας Καραμανλής, πρώην Πρωθυπουργός με θέμα «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών» αναφέρει η ανακοίνωση της Οργάνωσης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου, και ώρα 19.00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη».

#ΚΩΣΤΑΣ_ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ #ΟΜΙΛΙΑ #ΕΚΔΗΛΩΣΗ #ΟΡΓΑΝΩΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/OLvD4El
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη