Οι τελευταίες συνεντεύξεις του Δάκη: «Μου είχαν δώσει 6 μήνες ζωής», πώς «βγήκε» το όνομα του (βίντεο)

Οι τελευταίες συνεντεύξεις του Δάκη: «Μου είχαν δώσει 6 μήνες ζωής», πώς «βγήκε» το όνομα του (βίντεο)

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Δάκη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Οι τελευταίες συνεντεύξεις που έλεγε για το πώς βγήκε το όνομα Δάκης, αλλά και όταν οι γιατροί του είχαν δώσει 6 μήνες ζωή και πέρασαν 3 χρόνια.  

Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία τους τελευταίους μήνες. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Τάκης Σαγιώρ είχε αναφέρει πως είχε μείνει μόνο 42 κιλά.

Η τελευταία συνέντευξη του Δάκη, ήταν στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη και είχε μιλήσει για το πως δημιουργήθηκε το γνωστό σε όλους όνομα «Δάκης», αλλά και για την καριέρα του.

«Το πραγματικό μου όνομα είναι Βρασίδας Χαραλαμπίδης. Από το Βρασιδάκης. Στη μητέρα μου δεν άρεσε καθόλου το Βρασίδας. Έτσι έμεινε το Δάκης. Όταν ήρθα εδώ και πήγα στην Minos για τον πρώτο μου δίσκο, μου λέει ο πατέρας Μίνος πως σε λένε; Λέω Δάκη. Το επώνυμο; Χαραλαμπίδης. Άσε μου λέει αν τραγουδούσες ρεμπέτικο είναι ότι πρέπει, κρατάμε το Δάκης»

Ο Δάκης είχε μιλήσει στον Αντ1 για την περιπέτεια υγείας του με τον καρκίνο

«Όταν με ενημέρωσαν πως έχω καρκίνο δεν φοβήθηκα. Μου είχαν δώσει έξι μήνες ζωής… Εντάξει, πέρασαν τρία χρόνια», είπε ο Δάκης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προέλευση του καλλιτεχνικού του ονόματος:

«Είμαι 57 χρόνια στο τραγούδι, μισό αιώνα και 7 χρόνια κρατάω μικρόφωνο… Χωρίς αυτό δεν ζω. Είμαι 77 χρονών και καμαρώνω για αυτό που είμαι», είχε πει.

#ΔΑΚΗΣ #ΠΕΘΑΝΕ #ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/m18Zf2M
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη