«Βόμβα» από στέλεχος της FSB: «Ο Πούτιν χάνει την όρασή του και του δίνουν τρία χρόνια ζωής»

«Βόμβα» από στέλεχος της FSB: «Ο Πούτιν χάνει την όρασή του και του δίνουν τρία χρόνια ζωής»

Ο Πούτιν «χάνει την όρασή του» και «οι γιατροί του δίνουν το πολύ 3 χρόνια ζωής» λέει στέλεχος της FSB, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Οι γιατροί έδωσαν στον Βλαντιμίρ Πούτιν το πολύ τρία χρόνια ζωής, σύμφωνα με πηγή των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών.

Ο αξιωματικός της FSB δήλωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος, 69 ετών, "έχει μια σοβαρή μορφή καρκίνου που εξελίσσεται ραγδαία".

Και πρόσθεσε: "Δεν έχει περισσότερα από δύο έως τρία χρόνια για να μείνει στη ζωή".

Ο κατάσκοπος είπε ότι η ασθένεια σημαίνει ότι ο Πούτιν χάνει επίσης την όρασή του.

Ο ίδιος αποκάλυψε: «Μας είπαν ότι υποφέρει από πονοκεφάλους και όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση χρειάζεται κομμάτια χαρτιού με τα πάντα γραμμένα με τεράστια γράμματα για να διαβάσει τι πρόκειται να πει.

Είναι τόσο μεγάλα που κάθε σελίδα μπορεί να χωρέσει μόνο μερικές προτάσεις. Η όρασή του επιδεινώνεται σοβαρά. Και τα άκρα του τρέμουν τώρα επίσης ανεξέλεγκτα»

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε επίσης εντοπιστεί να κάνει περίεργες κινήσεις στην τηλεόραση, εν μέσω αναφορών ότι πάσχει από Πάρκινσον και σκλήρυνση κατά πλάκας, εκτός από καρκίνο.

Ο Ουκρανός κατάσκοπος Kyrylo Budanov δήλωσε: "Έχει πολλές σοβαρές ασθένειες, μία από τις οποίες είναι ο καρκίνος".

Η τελική πρόγνωση του Πούτιν προέκυψε σε ένα μυστικό μήνυμα του Ρώσου κατασκόπου προς τον αποστάτη της FSB Μπόρις Καρπίτσκοφ που τώρα «κρύβεται από τους εκτελεστές του Πούτιν στη Βρετανία».

Ο κατάσκοπος του είπε ότι ο Πούτιν «πρέπει να αλληθωρίζει ακόμα και στα τεράστια γράμματα που του δίνουν και τρομοκρατεί το προσωπικό με απότομες αλλαγές διάθεσης.»

Το μήνυμα πρόσθεσε: "Δεν θα φορέσει γυαλιά για να βοηθήσει, γιατί αυτό θα ήταν ένδειξη αδυναμίας. Συνήθιζε να είναι ψύχραιμος με τους υφισταμένους του, αλλά τώρα έχει ξεσπάσματα ανεξέλεγκτης οργής. Έχει τρελαθεί εντελώς και δεν εμπιστεύεται σχεδόν κανέναν".

Πηγή: https://www.mirror.co.uk/

#ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ_ΠΟΥΤΙΝ #ΠΟΥΤΙΝ #ΚΑΡΚΙΝΟΣ #ΟΡΑΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/eU1RKEN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη