Χαλκιδική: Ασυνείδητη ξάφρισε από ηλικιωμένη γυναίκα 77.000 ευρώ και κοσμήματα

Χαλκιδική: Ασυνείδητη ξάφρισε από ηλικιωμένη γυναίκα 77.000 ευρώ και κοσμήματα

Περισσότερα από 77.000 ευρώ, ξάφρισε από μια ηλικιωμένη, ασυνείδητη 52χρονη με πρόσχημα μια... απολύμανση στο σπίτι της, λόγω του κορονοϊού, στη Χαλκιδική.

Η 52χρονη, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, προσποιούμενη τη δημοτική υπάλληλο, μπήκε στο σπίτι της 80χρονης παθούσας, στον Άγιο Μάμαντα και έπεισε την ηλικιωμένη να της υποδείξει πού είχε τοποθετημένα τα χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Η επιτήδεια κατάφερε, χωρίς να γίνει αντιληπτή, να αρπάξει μετρητά ύψους 77.400 ευρώ και κοσμήματα, που υπήρχαν μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια έγινε... καπνός, με τη βοήθεια άγνωστου συνεργού που την περίμενε σε αυτοκίνητο. Όταν η παθούσα συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο περί απάτης απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα των Νέων Μουδανιών, καταγγέλλοντας το περιστατικό.

Οι έρευνες οδήγησαν στην ταυτοποίηση της δράστιδας (κάτοικος σε οικισμό Ρομά της Ημαθίας), αλλά η ίδια δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί.

Η δικογραφία εστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται τόσο για την 52χρονη (και τυχόν εμπλοκή της σε παρόμοιες πράξεις) όσο και για τον συνεργό της.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/bzemj4J
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη