Ακρωτηριασμός 8χρονης: «Είδα το παιδί να ουρλιάζει, πετάγονταν αίματα, κρίσιμα τα πρώτα εικοσιτετράωρα» λέει η μητέρα

Thestival

«Τα πρώτα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα, γιατί δεν ξέρουμε εάν θα λειτουργήσουν τα αγγεία. Θα βλέπουμε και θα προχωράμε, αυτά είναι τα λόγια των γιατρών. Η πρώτη ανταπόκριση ήταν καλή», είπε αρχικά η μητέρα του παιδιού που ακρωτηριάστηκε.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε το απόγευμα της Κυριακής ένα 8χρονο κοριτσάκι, το οποίο ακρωτηριάστηκε όταν έκανε τσουλήθρα σε παιδική χαρά της Θεσσαλονίκης. Οι γιατροί έκαναν υπερπροσπάθεια για να συγκολλήσουν το δάχτυλο του κοριτσιού, το οποίο αν και σε κατάσταση σοκ πάει καλά στην υγεία του.

Στο Mega μίλησε η Έρικα Λαζαρίδου, μητέρα της 8χρονης, η οποία εξήγησε ότι τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα.

«Τα πρώτα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα, γιατί δεν ξέρουμε εάν θα λειτουργήσουν τα αγγεία. Θα βλέπουμε και θα προχωράμε, αυτά είναι τα λόγια των γιατρών. Η πρώτη ανταπόκριση ήταν καλή».

Η μητέρα του κοριτσιού περιέγραψε εκείνα τα λεπτά της φρίκης, με την 8χρονη να ουρλιάζει.

«Είναι σοκαριστικό να βλέπεις ένα παιδάκι, να πάει να παίξει, να ουρλιάζει «μαμά, μου κόπηκε το δάχτυλο» και να αντικρύζεις ένα κομμένο δάχτυλο… Κλείνεις τα μάτια και βλέπεις αυτή την εικόνα. Βλέπεις το παιδί σου να ουρλιάζει και να πετάγονται αίματα».

Στη συνέχεια περιέγραψε πως κινήθηκε μέσα σε όλη της την ταραχή, προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία του κοριτσιού. Για καλή τους τύχη υπήρχε γιατρός στο σημείο και από διπλανό κατάστημα έφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι περαστικοί βοήθησαν στην ανεύρεση του κομμένου δαχτύλου.

Στο πλευρό της οικογένειας είναι ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, ενώ έχει γίνει μήνυση αυταπάγγελτα.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/iwyp7JG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη