-->

Νέα σοκαριστική μαρτυρία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν την είδα ποτέ στα μνήματα των παιδιών της»

Νέα σοκαριστική μαρτυρία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν την είδα ποτέ στα μνήματα των παιδιών της»

Μία μαρτυρία σοκ έρχεται από την υπάλληλο του κοιμητηρίου όπου βρίσκονται θαμμένες η Μαλένα και η Ίριδα.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της Πάτρας με πρωταγωνίστρια τη Ρούλα Πισπιρίγκου προστέθηκαν μετά από μιια μαρτυρία προερχόμενη από την υπάλληλο του κοιμητηρίου όπου βρίσκονται θαμμένες η Μαλένα και η Ίριδα, τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα αποκάλυψε πως ότι εδώ και τρία χρόνια, που είναι θαμμένη η Μαλένα, δεν είδε ποτέ την Ρούλα Πισπιρίγκου στο νεκροταφείο.

«Προσωπικά την ίδια δεν την έχω δει ποτέ να έρχεται στο νεκροταφείο. Δύο τρεις φορές μου είχαν πει ότι είχαν δει τον Μάνο Δασκαλάκη. Εγώ προσωπικά δεν την έχω δει ποτέ μου. Μπορεί να ήρθε μία φορά και να μην την είδα… Τα μνήματα των παιδιών απ' ότι έχω μάθει τα συντηρεί μία κυρία» είπε η γυναίκα στo MEGA.

«Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το Μεγάλο Σάββατο. Ο καθένας με το υστέρημά του έβαλε ένα λουλούδι, ένα κερί στους τάφους… Ήρθαν το πρωί σαν τους κλεφτες η γιαγιά και η θεία των παιδιών και πετάξανε όλα τα πράγματα πάνω από τους τάφους των παιδιών. Για ποιο λόγο;», είπε και πρόσθεσε ότι η 33χρονη καθυστέρησε την κηδεία του παιδιού για να πάει κομμωτήριο.from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/q28nxIi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->