Έρχεται αυτοκίνητο χωρίς παράθυρα, εμπνευσμένο από το «ποντίκι» της Apple

Πηγή: twitter

Έρχεται το Apple Car και φέρνει τα πάνω-κάτω στην αυτοκινητοβιομηχανία!

Η ψηφιακή τεχνολογία στην αυτοκίνηση θα αλλάξει για πάντα το πρόσωπό της μέσα στη δεκαετία που διανύουμε, όμως το ενδεχόμενο να μην έχει ένα αυτοκίνητο ανοιγόμενα παράθυρα αλλάζει τον ίδιο τον πυρήνα της φιλοσοφίας της.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν είναι καν επιβεβαιωμένο από τον αμερικανικό κολοσσό αν θα υπάρξει εντέλει το ηλεκτρικό και αυτόνομο Apple Car. Σε περίπτωση όμως που κυκλοφορήσει οι προδιαγραφές είναι οι εξής: 

  • το όχημα αυτό θα είναι ηλεκτρικό και πιθανώς ή πλήρως αυτόνομο ή
  • θα διαθέτει σύστημα αυτόνομης κίνησης αλλά
  • θα μπορεί αν θέλει ο κάτοχος του να το οδηγεί.

Η αμερικανική ιστοσελίδα VRScout, πάντως, υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη φήμη έχει υπόσταση, σε αναλυτικό της άρθρο σχετικά με την εικονική πραγματικότητα που θα ενσωματώνει το σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητας στην οθόνη του ταμπλό του αυτοκινήτου της Apple. Το tweet της ιστοσελίδας, συγκεκριμένα, γράφει πως «το αυτόνομο αυτοκίνητο της Apple μπορεί να έχει τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας αλλά όχι και παράθυρα».

Το δημοσίευμα συνόδευε ένα απεπίσημο σχέδιο της πιθανής εμφάνισης του Apple Car, το οποίο είχε δημοσιευθεί για πρώτη φορά το 2020. Το σχέδιο αυτό είναι εμπνευσμένο από το «ποντίκι» Apple Magic Mouse - ή, για την ακρίβεια, είναι το ίδιο το σχέδιο της συσκευής που απλά του έχει προσθέσει τροχούς ο σχεδιαστής.

{https://twitter.com/VRScout/status/1526668662869872640}

 

#ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #APPLE #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/IDGXoiU
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη