Στο «κόκκινο» οι δρόμοι της Αθήνας λόγω της απεργίας

Στο «κόκκινο» οι δρόμοι της Αθήνας λόγω της απεργίας

Με πολλή υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στους δρόμους το πρωί της Τρίτης (10/05) γιατί η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Μεγάλα προβλήματα στην κίνηση έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της στάσης εργασίας, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς.

Συγκεκριμένα ο Κηφισός αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα. Στην κάθοδο το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της Κηφισιάς και μέχρι το Αιγάλεω τα οχήματα πηγαίνουν σημειωτόν.

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν όσοι οδηγοί κινούνται στην λεωφόρο Κηφισίας, με τα προβλήματα στην κάθοδο να ξεκινούν πριν από το Υγεία και τους οδηγούς να απεγκλωβίζονται μετά το Χίλτον. 

xartis dromoi

Η ανακοίνωση 

Τα Σωματεία Εργαζομένων δηλώνουν με ανακοίνωσή τους πως συμμετέχουν στη στάση εργασίας που κήρυξε σήμερα.  

Επίσης καλούν όλους τους εργαζόμενους στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στον νόμο Χατζηδάκη, που θα γίνει στις 9:30 το πρωί, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47- 49), δηλώνοντας πως «οι εργαζόμενοι δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν την εφαρμογή αυτών των αντισυνταγματικών, αντιδημοκρατικών διατάξεων και ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι ν' ακυρωθεί ο αντεργατικός νόμος»

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/rw7EAWa
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη