Dnews και Μεθοδικό μάζι σας στις Πανελλήνιες 2022: Δείτε Προτεινόμενα θέματα Έκθεσης

Dnews και Μεθοδικό μάζι σας στις Πανελλήνιες 2022: Δείτε Προτεινόμενα θέματα Έκθεσης

Dnews και Μεθοδικό για μία ακόμα χρονιά μαζί, σε μία συνεργασία που κλείνει αισίως τα 3 χρόνια και σκοπός μας είναι να κρατήσει για πολύ ακόμα. Μία συνεργασία που δίνει στον αναγνώστη μία υψηλού επιπέδου ενημέρωση για τις Πανελλήνιες 2022.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος Dnews και Μεθοδικό θα έχουν συνεργασία για τις πανελλήνιες 2022, προσφέροντάς σας άμεση και αντικειμενική ενημέρωση αυτές τις περίπου 20 μέρες των εξετάσεων.

Από σήμερα το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό θα σας παρουσιάζει προτεινόμενα θέματα για όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, έτσι ώστε να «ξεσκονίσετε» τις γνώσεις σας και να προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα για την πρεμιέρα των πανελληνίων 2022.

Η συνεργασία όμως αυτή δεν περιορίζεται μόνο σε προτεινόμενα θέματα. Και πάλι φέτος, το Dnews θα παρουσιάσει πρώτο τα θέματα που έπεσαν στις πανελλήνιες 2022, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 2 Ιουνίου με το θέμα έκθεσης για ΕΠΑΛ και στις 3 Ιουνίου για τα ΓΕΛ. Νωρίς το μεσημέρι θα αναρτά τις απαντήσεις στα εξεταζόμενα μαθήματα.

Σήμερα, μπορείτε να δείτε προτεινόμενα θέματα έκθεσης παρακάτω ενώ τις επόμενες μέρες θα «τσεκάρετε» τις γνώσεις σας σε όλα τα μαθήματα των φετινών εξετάσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2022 ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΓΕΛ

prog1

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2022 ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ

prog2

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ και ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2022 ΓΙΑ ΓΕΛ & ΕΠΑΛ

prog3

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης:

  • μέχρι τις 08:00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08:30 π.μ.,
  • μέχρι τις 09:30 π.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π.μ.
  • μέχρι τις 16:00 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 16:30 μ.μ. και
  • μέχρι τις 12:00 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 12:30 μ.μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

  • των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,
  • των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,
  • του ειδικού μαθήματος «Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.
  • για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 2΄ με 6΄ λεπτά για κάθε υποψήφιο.
  • για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη και Γνώση», η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Αντίληψης έχει διάρκεια 30' λεπτών, ενώ η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Γνώσης έχει διάρκεια 2 ωρών.

Ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2022- 23 ορίζουμε το διάστημα από την Τετάρτη 15-6-2022 μέχρι και την Τρίτη 28-6-2022.

 

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/BtOzhUA
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη