Νέες αποκαλύψεις για τον Θύμιο: «Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να αυτοπυροβοληθεί, μπορεί να το ξανακάνει» (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις για τον Θύμιο: «Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να αυτοπυροβοληθεί, μπορεί να το ξανακάνει» (βίντεο)

Εξαιρετικά ανήσυχοι παραμένουν οι συγγενείς του Θύμιου Μπουγά, αφού ο νεαρός - μετά το άγριο bullying που δέχθηκε από ομάδα στον Πύργο - «επέλεξε» να εξαφανιστεί.

Νέες μαρτυρίες οικείων του Θύμιου αποκαλύπτουν τον φόβο που υπάρχει να έχει κάνει κακό στον εαυτό του ο νεαρός, που εξαφανίστηκε έπειτα από τη στοχοποίησή του στον Πύργο.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άνθρωποι που τον φιλοξένησαν όταν έφυγε από την Τρίπολη, μετά το τραγικό ατύχημα που του παραμόρφωσε το πρόσωπο, μίλησαν στο «Φως στο Τούνελ» και ευχήθηκαν να βρεθεί ζωντανός.

«Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ζωντανός», λέει η αδελφή του, την ώρα που ο σύζυγός της και γαμπρός του άτυχου Θύμιου, Στάθης Κωτσάκης μίλησε για τη ζωή του και έκανε ορισμένες αποκαλύψεις, μιλώντας - μεταξύ άλλων - και για ένα «λάθος» του Θύμιου.

«Κάποιο πρόβλημα που είχε, τον οδήγησε σε αυτοτραυματισμό παλαιότερα. Η Αστυνομία της Τρίπολης τα ξέρει πολύ καλά αυτά. Ίσως από ερωτική απογοήτευση. Του είπαμε να φύγει από την Τρίπολη, να ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις και τον φέραμε εδώ. Κάποια στιγμή ήθελε να μείνει μόνος του. Πίστευε ότι είναι βάρος στην οικογένειά μας. Δεν ένιωθε καλά, διότι και τα παιδιά τον κοιτούσαν παράξενα, όταν ήταν μικρά.

Τον βοηθήσαμε να μείνει κάπου μόνος του, αλλά έκανε λάθη, όπως κάνουμε όλοι οι άνθρωποι. Είχε σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας, τον έβλεπε ο κόσμος σαν κάτι παράξενο. Άρχισε να κλείνεται στον εαυτό του, να απομονώνεται και έφτασε στο σημείο που είναι τώρα. Ασχέτως αν έγινε κάποια παρεξήγηση μεταξύ των αδελφών, εμείς προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε. Απλά ο Θύμιος είναι λίγο δύσκολος χαρακτήρας λόγω του ατυχήματος που είχε. Δε δεχόταν βοήθεια. Ήθελε να τα καταφέρει μόνος του», περιγράφει ο γαμπρός του.

«Όταν χάθηκαν τα ίχνη του στις 4 του μήνα, τον έψαξα, πήγα σε ένα σπιτάκι που έμενε αλλά δεν ήταν ούτε εκεί. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να αυτοπυροβοληθεί, μπορεί να ξανακάνει κακό στον εαυτό του. Φοβόμαστε».

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, «εκανε κάποιο λάθος και μετά από εκεί και πέρα έχασαν κι οι άνθρωποι την εμπιστοσύνη τους».

«Να βρεθεί ο Θύμιος και να τον βοηθήσουμε κι εμείς από τη δική μας πλευρά όσο μπορούμε», κατέληξε ο γαμπρός του.

 

#ΘΥΜΙΟΣ #ΠΥΡΓΟΣ #ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ #BULLYING


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/LhGnpaF
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη