Εβρος: «Κλειδωμένες» από τις αρχές τέσσερις ΜΚΟ για περίεργα κόλπα με μετανάστες στο ποτάμι

Εβρος: «Κλειδωμένες» από τις αρχές τέσσερις ΜΚΟ για περίεργα κόλπα με μετανάστες στο ποτάμι

Από... κόσκινο περνούν οι αρχές τη δράση συγκεκριμένων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον Έβρο την ώρα που τα αστυνομικά μέτρα έχουν αυξηθεί στην περιοχή.

Πριν από τρεις ημέρες στις τοπικές αρχές στο Διδυμότειχο έφτασε ένα mail το οποίο είχε τις συντεταγμένες μιας νησίδας μέσα στο ποτάμι του Εβρου όπου υπήρχαν παράτυποι μετανάστες και οι ελληνικές αρχές έπρεπε να σπεύσουν για να τους σώσουν σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open.

Οι ελληνικές αρχές σήκωσαν drone πήγαν στο σημείο συνοριοφύλακες, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν οι παράτυποι μετανάστες.

Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότερο κατακλύζονται οι αρχές στο Διδυμότειχο από mail ΜΚΟ που για κάποιο παράξενο λόγο γνωρίζουν τις συντεταγμένες παράτυπων μεταναστών και καλούν την Ελλάδα να πάει να τους σώσει.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και εκείνο που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι πως αυτές οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις γνωρίζουν τις συντεταγμένες παράνομων μεταναστών. Γι' αυτό τον λόγο ξεκινά έρευνα για το αν γνωρίζουν κάτι ενδεχομένως από τα ίδια τα παράνομα κυκλώματα. Στη ουσία ψάχνουν αν βρίσκονται σε επικοινωνία μαζί τους για να τους φέρουν στη χώρα μας.

Στη συγκεκριμένη έρευνα έχουν «κλειδώσει» τέσσερις ΜΚΟ οι οποίες τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούνται στον Εβρο με αυτόν τον τρόπο, κάτι το οποίο δεν γινόταν το προηγούμενο διάστημα.

#ΕΒΡΟΣ #ΜΚΟ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/LO1M5cm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη