Λαμία: Κοτρωνιά θα λέμε και θα κλαίμε...


Τα τελευταία 20+ χρόνια στην Λαμία είχαμε 3 δημάρχους

Γιώργος Κοτρωνιάς (16 χρόνια)

Νίκος Σταυρογιάννης (5 χρόνια)

Θύμιος Καραΐσκος (3 χρόνια)

Και καθώς οι εκλογές πλησιάζουν και πάλι, αναρωτιέμαι... όχι μόνο για την "κατάντια" της Λαμίας όπως λένε πολλοί, αλλά και για το προφίλ των Δημάρχων αλλά και τα κριτήρια επιλογής των δημοτών μας! 

Αδιαμφισβήτητα ο πιο πετυχημένος Δήμαρχος εκ των τριών ο Κοτρωνιάς αφού άντεξε τόσο!

Ο πιο νοικοκύρης;  ο Σταυρογιάννης, αλλά πολύ εγωιστής... γι'αυτό και έχασε!

Ο πιο άνθρωπος;  ο Κοτρωνιάς,  Όλη η πόλη ήταν φίλοι μαζί του ανεξάρτητα από το αν τον ψήφισαν και για αυτό και συνεχίζει να κάνει καριέρα πολιτικού και να είναι αρεστός!

Ο πιο εγωκεντρικός;  Μακράν ο Καραΐσκος! Όποιος δεν τον γλύφει ΔΕΝ είναι φίλος!

Συμπέρασμα, ο κόσμος μετράει πάνω από όλα την ανθρωπιά! Ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός... σήμερα είναι αυτός, αύριο εκλέξαμε κάποιον άλλο... και οι ευκαιρίες που δίνονται πλέον είναι και μοναδικές! Τέρμα η μακροχρόνια κοροϊδία!

Ελπίζω το 2023 λοιπόν να εκλεγεί εκείνος που θα ΑΓΑΠΑ την Λαμία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην ΠΡΑΞΗ! ΌΧΙ στα ΛΟΓΙΑ! Από λόγια ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ! Αυτός που ΔΕΝ θα χαλάσει το ΌΝΟΜΑ του.... αυτός που ΔΕΝ θα τον ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ μετά την εκλογή του... αυτός που λόγω της ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑΣ ΤΟΥ θα βάλουμε την προτομή του στο Θέατρο δίπλα στους άλλους ευεργέτες, για να τους τιμούν τα εγγόνια και τα δισέγγονα μας!

Ένας ενεργός δημότης!

15 Σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

  1. Γέμισε ο τόπος "ενεργούς πολίτες" που "αγαπούν τη Λαμία". Τόσο ενεργοί ώστε να συγκρίνουν πορτοκάλια με μήλα και στο τέλος να βγάζουν λεμονάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεμίσαμε με ευεργέτες στο Κωλοχώρι...προτείνω καταστροφή των πάντων στην Λαμία και οι Λαμιώτες να διαμοιραστούμε σε όλη την Ελλάδα. Να έρθουν άλλοι να ξαναφτιάξουν τον τόπο μπας και σωθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 16χρ δημαρχία κοτρωνια και:στον κάλαθο των αχρήστων η μελέτη βουγια για το κυκλοφοριακό που θα έλυνε το πρόβλημα στην πόλη 2ον λάθος επιλογές πεζοδρομησεων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κυκλοφορήσει κανεις3ονυπερκοστολογησεις έργων ανάπλασης σε θεατρα4ονκαμμια ενέργεια αναβάθμισης αθλητικών υποδομών.. Να πω κ άλλα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ορε σύντροφε σε ποιο κονάκι κατοικείς. Ποια ρούγα διαβαίνεις. Μήπως διεκδικείς θέση στο παγκάρι της εκκλησιάς. Τι μας νοιάζει ορέ το προφίλ του κάθε δημάρχου, Μονάρχη, Νομάρχη, πρωθυπουργού; Θα τον παντρευτούμε ή θα τον πάρουμε γαμπρό για την κόρη μας; Σιγά μην μετρήσουμε και τι κολόνια βάζει. Μήπως παζαρεύεις να σε πάρει ο Καραϊσκος να του "διορθώσεις" το προφίλ ή ο επόμενος για να του δημιουργήσεις το προφίλ; Άλλωστε αυτά περί "ενεργού πολίτη" είναι πολυφορεμένα. Δεν πιάνουν τόπο. Τζάμπα ο κόπος σου. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είσαι που με παλαιο-μοδίτικες πρακτικές πας να να μας πουλήσεις "άδεια πουκάμισα" θυσιάζοντας την ουσία και πιάνοντας την επικοινωνία. Έχεις να μας πεις κάτι για την πόλη και τους κατοίκους και άσε το προφίλ του καθενός που ελάχιστα μας ενδιαφέρει; Η ουσία ενδιαφέρει τους πολίτες και όχι η επικοινωνία. Η θέση, η άποψη, η αποτελεσματικότητα ενδιαφέρουν διαρκών και όχι τα πρόσκαιρα "πλαστικά χαμόγελα". Με τους "κυρίους τίποτα" έχουμε χορτάσει. Δεν την νοιάζουν την κοινωνία τα φτιασιδώματα. Αν τώρα θέλεις να πιάσεις στασίδι στο Δημαρχείο... παρ το αλλιώς. Άσε τους πολίτες της Λαμίας και ροβόλα για άλλη ρούγα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά τον αείμνηστο Λάμπρο Παπαδήμα το χάος και επειδή παινεύεται τον Κοτρωνιά το μόνο που ήξερε να λέει ήτανε ναι σε όλους και να φιλάει τις γιαγιάδες και τους παππούδες!Και από ρουσφέτια να τακτοποιήσει τη σύζυγο του και κάνα δυό ημέτερους και κολλητούς αυτής!Όσο για τον σημερινό όντως είναι φιλικός όπου θέλει είναι ψυχρός και καθόλου ανθρώπινος και το λέω εγώ που τον ψήφισα.Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθεί κλώνος του μεγάλου Παπαδήμα γιατί η πόλη έχει ανάγκη έναν από ηγέτη με όραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με τη νεκροφιλία να το προσέξεις... και ως δημότης και ως δημοτικός υπάλληλος.

      Διαγραφή
  6. καλό θα είναι κάποτε ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.
    1) ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ;
    2) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟ 2003 . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ.....!!!
    3) ΤΙ ΕΚΑΝΕ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΞΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ;
    4) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ;
    5) ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΝΤΗΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΜΑΪΟ .....ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΜΑΘΗΤΕΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.....ΓΙΑΤΙ;
    6) ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ......ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ;
    7) Π.Ε.Λ . ......ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ;
    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.....ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ .....ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΡΙΒΑ.....ΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΓΙΟ,ΚΑΙ ΓΙΟ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟ?ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΨΩΜΟΛΥΣΑΝΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άσχετο με την επιστολή αλλά ας ενημερώσει κάποιος τον κύριο Βουλευτή ότι ο χώρος της Εκκλησίας δεν είναι πασαρέλα να στήνεται για φωτογραφία,τα έχουμε ισοπεδώσει όλα σε αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία ανάρτηση... ο "ενεργός πολίτης" είναι ένας φερόμενος ως υποψήφιος δήμαρχος και σχολιάζουν απο κάτω ένας υπάλληλος του δήμου, ένας δημοσιογράφος, και κανα δυο τσιράκια βουλευτικών γραφείων. Άντε και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου!!! Γράφω με όνομα και επώνυμο. Βγάλε την προβιά της ανωνυμίας να σχολιάσεις. Γκεκε???

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ μου. Το δάκτυλο να το κουνάτε εκεί που ξέρετε. Και αν δεν ξέρετε χρησιμοποιήστε το διά να κλείσετε άλλες οπάς. Προβιές φέρουν τα αιγοπρόβατα, κάτι που σε εσάς μάλλον είναι πολλάκις οικείον. Δεν θα σας ζητήσω την άδειαν για να σχολιάσω όπως εγώ επιθυμώ. Και κάτι τελευταίον: Δεν ομιλώ την τουρκικήν γλώσσαν όπως εσείς. Προφανώς και βρίσκεστε σε λάθος τοποθεσίαν και ιστότοπον.

      Διαγραφή
  10. Απαντώ στα σχόλια στο άρθρο μου! Είμαι ο ενεργός δημότης που βιαστήκατε να σχολιάσετε. ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ!! ΔΕΝ επαίνεσα κανέναν από τους 3 τους! απλά συμπεραίνω ότι με τον τρόπο που ψηφίζουμε, πάμε από το ΚΑΚΟ στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Τώρα αν εσάς σας ενδιαφέρει πιο πολύ η ταυτότητα μου από την κατρακύλα της πόλης μας, τότε λυπάμαι! ΔΕΝ θα σας κάνω την χάρη! ΔΕΝ θα σας πω ούτε ποιος είμαι αλλά ούτε και θα το παίξω σωτήρας! ΔΕΝ θα κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος ούτε καν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ό,τι και να μου τάξουν! ΑΝΑΓΝΩΡΗΖΩ το Λάθος μου και ελπίζω να το αναγνωρίσουμε όλοι μας, για να σώσουμε την πόλη μας. Εάν δεν μπορέσουμε όλοι εμείς, δεν θα τα καταφέρει κανένας μεσσίας από δαύτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έπεισες. Ρε φίλε, πρόταση έχεις; Αλλιώς άσε την κριτική και τα παχιά λόγια.

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και έχω! Αλλά τις απέρριψα. Μην φοβάσαι δεν θα σου την πάρω την θέση!

      Διαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη