Ουκρανία: Νέα πλήγματα σε δύο χωριά στα βόρεια της χώρας, αναφορές για «χτύπημα» και στην Οδησσό

Ουκρανία: Νέα πλήγματα σε δύο χωριά στα βόρεια της χώρας, αναφορές για «χτύπημα» και στην Οδησσό

Οι ρωσικοί πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από αεροσκάφος, έπληξαν δύο περιοχές κοντά στα ρωσικά σύνορα, στην περιοχή Σούμι, στη βόρεια Ουκρανία. Την ίδια ώρες υπάρχουν αναφορές ότι η Οδησσός δέχεται πλήγματα χωρίς ωστόσο να υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Αυτό δήλωσε ο τοπικός κυβερνήτης Ντμίτρο Ζιβίτσκιι. Επίσης, ένας συνοριοφύλακας τραυματίστηκε από τα πλήγματα στις κοινότητες Μιροπίλσκε και Χότιν, έγραψε ο Ζιβίτσκιι σε μια ανάρτησή του στο Telegram. Το Reuters δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αμέσως τις πληροφορίες

Μαύροι καπνοί «πνίγουν» την Οδησσό

Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν την Οδησσό, σύμφωνα με την περιφερειακή διοίκηση της ουκρανικής πόλης στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας.

Ο εκπρόσωπος της περιφερειακής διοίκησης της Οδησσού, ο Σέρχιι Μπράτσουκ, σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικά δίκτυα δήλωσε ότι πύραυλοι έπληξαν την πόλη – λιμάνι, στη νότια Ουκρανία, νωρίτερα το Σάββατο (07.05.2022).

Ο Μπράτσουκ είπε, επίσης, ότι οι βομβαρδισμοί σημειώθηκαν στην Οδησσό, αφότου στόχοι στην περιοχή περιμετρικά της πόλης χτυπήθηκαν από τέσσερις πυραύλους.

Οι εικόνες που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν σύννεφα μαύρου καπνού να υψώνονται πάνω από την πόλη.

{ https://twitter.com/TeodoroSampai12/status/1522916137620721666?s=20&t=Dwu_bFGt2xOsTK8tBk9q1w}

{https://twitter.com/SemestaTIMELINE/status/1522915772234108934?s=20&t=5lhaeVvEMqFySAZHFLzVPA}

 

 

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/zKSpNW1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη