Παναγιωτόπουλος από Συνέδριο ΝΔ: Στρατηγικός στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη η θωράκιση της χώρας

Παναγιωτόπουλος από Συνέδριο ΝΔ: Στρατηγικός στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη η θωράκιση της χώρας

«Ασφάλεια χωρίς ισχυρές αποτρεπτικές ένοπλες δυνάμεις δε νοείται» δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στο Συνέδριο της ΝΔ μιλώντας στη θεματική ενότητα: «Ενδυνάμωση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας». 

Από το βήμα του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι «η θωράκιση της χώρας ήταν εξαρχής στρατηγικός στόχος αυτής κυβέρνησης και προσωπικός στόχος του πρωθυπουργού».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι το σχέδιο ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζεται «με ταχύτητα, με αποτελεσματικότητα και με διαφάνεια», σημειώνοντας ότι έχει ανυπολόγιστο εθνικό όφελος «και πρέπει να γίνει».

«Ασφάλεια χωρίς ισχυρές αποτρεπτικές ένοπλες δυνάμεις δε νοείται. Εάν υπάρχει ασφάλεια υπάρχει και η δυνατότητα θετικής οικονομικής προοπτικής, υπάρχει και η δυνατότητα ανάπτυξης, υπάρχει η δυνατότητα επενδύσεων. Πρώτα όμως πρέπει να υπάρχει ασφάλεια και το αίσθημα της ασφάλειας» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι «παραμένει σε διαρκή εγρήγορση για την αντιμετώπιση απειλών», ενώ υπογράμμισε και τη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/odPJlC2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη