Η Ρούλα Πισπιρίγκου «έκλεισε» μήνα στις φυλακές Κορυδαλλού και... ετοιμάζει αίτημα αποφυλάκισης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «έκλεισε» μήνα στις φυλακές Κορυδαλλού και... ετοιμάζει αίτημα αποφυλάκισης

Ένα μήνα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού «έκλεισε» η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία περιμένει να κατατεθεί το αίτημα αποφυλάκισης.

Πιο αναλυτικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει πως είναι αθώα και βρίσκεται άδικα στη φυλακή, παρά τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει πως δεν χορήγησε εκείνη την κεταμίνη που σκότωσε την Τζωρτζίνα και δεν έβλαψε κανένα από τα παιδιά της. Παράλληλα, έχει ζητήσει από τους δικηγόρους που την εκπροσωπούν να προχωρήσουν τις διαδικασίες για το αίτημα αποφυλάκισης, με την ελπίδα να ανοίξει... σύντομα, ο δρόμος της ελευθερίας για την ίδια.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος που εκπροσωπεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου, για την χορήγηση κεταμίνης στην Τζωρτζίνα, που βρήκε φρικτό θάνατο, στο νοσοκομείο Παίδων, Αγλαϊα Κυριακού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος, οι συνήγοροί της, ετοιμάζουν το αίτημα αποφυλάκισης της, μία διαδικασία που θα προχωρήσει παράλληλα με την διερεύνηση των αιτίων και των συνθηκών θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας, για την οποία είπε πως η πλευρά της μητέρας τους δεν έχει κάποια ενημέρωση για την πρόοδο τους.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και σε μια σειρά από τεχνικούς συμβούλους – πραγματογνώμονες που έχει προσλάβει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, και στην εισφορά «πολύτιμων στοιχείων για την υποστήριξη της κατηγορούμενης».

Ο συνήγορος της προφυλακισμένης 33χρονης, αναφέρθηκε στην προβολή του θέματος από τα μέσα ενημέρωσης και την αναπαραγωγή όσων σχετίζονται με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στα social media, λέγοντας:

«Η προβολή του θέματος γίνεται με μια στάση απέναντι στην κατηγορούμενη. Πολλοί έχουν ήδη δηλώσει πεπεισμένοι για την ενοχή της. Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει το δικαστήριο. Υπάρχει μια υπερβολή.

Κάθε κατηγορούμενος στην Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει έναν Εισαγγελέα, έναν δημόσιο κατήγορο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πολλούς περισσότερους».



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/Vd5Sh1g
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη