Αυτόν «βαφτίζουν» εκλεκτό του Βλαντίμιρ Πούτιν για τη διαδοχή του

ΑΠΕ

Φήμες για τον πιθανό διάδοχο του Βλαντίμιρ Πούτιν διασπείρονται στα social media, εξαιτίας των κινήσεων του Ρώσου προέδρου στην παρέλαση για την Αντιφασιστική Νίκη στις 9 Μαΐου.

Ένα βίντεο του Πούτιν να μιλάει με έναν άνδρα κατά τη διάρκεια της παρέλασης της ημέρας της Νίκης, κάνει το γύρο του διαδικτύου, με αρκετούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για τον «εκλεκτό» του Βλαντίμιρ Πούτιν για τη διαδοχή του.

{https://twitter.com/igorsushko/status/1523787460727123968?s=20&t=-qzfgVT5fteXyoiXZeyUGg}

Ο Ουκρανός Ιγκόρ Σούσκο, που μοιράζεται αρκετά συχνά πληροφορίες για τη ρωσική ηγεσία στο Twitter, έχει δημοσιεύσει το βίντεο και ισχυρίζεται πως ο άνδρας που μιλά με τον Πούτιν, είναι ο Ντμίτρι Κοβάλεφ. Πρόκειται για τον επικεφαλής ενός τμήματος της διοίκησης Πούτιν. «Αμέσως άρχισαν οι φήμες, ότι πρόκειται για τον εκλεκτό του Πούτιν» αναφέρει ο Σούσκο.

Η φήμη περί διαδοχής βέβαια εδράζεται στην έτερη φημολογία περί ασθένειας του Ρώσου προέδρου, η οποία δεν επιβεβαιώνεται από κάπου. Πρόκειται άλλωστε για μια τάση που υπάρχει δεκαετίες. Σκανδαλοθηρικά έντυπα, ανακαλύπτουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας των ηγετών που δήθεν «κρύβουν».

#ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ_ΠΟΥΤΙΝ #ΡΩΣΙΑ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΠΟΛΕΜΟΣ #ΚΡΕΜΛΙΝΟ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/XGHIC7j
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη