Απίστευτο περιστατικό στη Φλόριντα, «ο πιλότος έχασε τη λογική» και προσγείωσε αεροπλάνο επιβάτης (βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό στη Φλόριντα, «ο πιλότος έχασε τη λογική» και προσγείωσε αεροπλάνο επιβάτης (βίντεο)

Επιβάτης χωρίς καμία πτητική εμπειρία, προσγείωσε αεροπλάνο σε αεροδρόμιο της Φλόριντα, αφού ο πιλότος κατέστη ανίκανος να πετάξει. Τι συνέβη.

Ένας επιβάτης χωρίς πτητική εμπειρία προσγείωσε με ασφάλεια ένα ιδιωτικό αεροπλάνο σε αεροδρόμιο της Φλόριντα το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου, όταν ο πιλότος κατέστη ανίκανος.

Καθώς εκτυλίχθηκε η κατάσταση, ο επιβάτης ακούγεται να λέει στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας ότι δεν ξέρει πώς να πετάξει το αεροπλάνο, σύμφωνα με τον ήχο που εξασφάλισε το CNN από το LiveATC.net.

"Έχω μια σοβαρή κατάσταση εδώ", είπε ο άγνωστος επιβάτης στον ήχο. "Ο πιλότος μου έχει χάσει τη λογική του και δεν έχω ιδέα πώς να οδηγήσω το αεροπλάνο".

Στη συνέχεια, ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας άρχισε να δίνει οδηγίες στον επιβάτη για την προσγείωση του αεροπλάνου, σύμφωνα με τον ήχο, το οποίο τελικά προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Palm Beach στη Φλόριντα.

"Προσπαθήστε να κρατήσετε τα φτερά στο ίδιο επίπεδο και δείτε αν μπορείτε να αρχίσετε να κατεβαίνετε για μένα. Σπρώξε μπροστά τα χειριστήρια και κατέβα με πολύ αργό ρυθμό", ακούγεται ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας να λέει στον άνδρα.

"Προσπαθήστε να ακολουθήσετε την ακτή είτε προς βορρά είτε προς νότο. Προσπαθούμε να σας εντοπίσουμε".

Σε πρόσθετο ηχητικό υλικό που κατέγραψε το LiveATC.net, ένας άλλος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ακούγεται να λέει σε άλλα αεροπλάνα τι είχε συμβεί.

"Μόλις είδατε δύο επιβάτες να προσγειώνουν το αεροπλάνο", ακούγεται ο χειριστής του πύργου να λέει σε έναν πιλότο της American Airlines που περίμενε να απογειωθεί για το Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

"Είπατε ότι οι επιβάτες προσγείωσαν το αεροπλάνο;" ρώτησε ο πιλότος της American Airlines. "Ω, Θεέ μου. Σπουδαία δουλειά", είπε.

Δύο άτομα επέβαιναν στο μονοκινητήριο Cessna 208 όταν ο πιλότος είχε "πιθανό ιατρικό πρόβλημα", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Η κατάσταση του πιλότου δεν έγινε αμέσως γνωστή.

Η FAA διεξάγει έρευνα.

Δείτε βίντεο:

{https://twitter.com/WPBF_Sooji/status/1524332205102800897?s=20&t=0ciNHQ-_JFqSyHwLIPJJwQ}

{https://twitter.com/MikeSington/status/1524330093543235584?s=20&t=ezWo1GB1GJitZAXKUA_KNg}

#ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ #ΦΛΟΡΙΝΤΑ #ΕΠΙΒΑΤΗΣ #ΠΤΗΣΗ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/VBGL0HN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη