Καιρός για μπάνιο αλλά μέχρι το Σαββατοκύριακο που έρχεται βουτιά της θερμοκρασίας

Καιρός για μπάνιο αλλά μέχρι το Σαββατοκύριακο που έρχεται βουτιά της θερμοκρασίας

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται τις επόμενες μέρες σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ενώ, την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν αποκλείεται να δούμε τον υδράργυρο να αγγίζει και τους 37 βαθμούς, με έμφαση στις κλειστές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας

Η πρόγνωση για τη Δευτέρα

Αναφορικά με τον καιρό που θα κάνει σήμερα Δευτέρα, η μέρα ξεκίνησε με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα. Όσο προχωράμε, ωστόσο, προς το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια της χώρας θα αναπτυχθούν συννεφιές αστάθειας, αρχής γενομένης από την οροσειρά της Πίνδου, οι οποίες θα εξαπλωθούν και προς τα ανατολικά, δίνοντας βροχές κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν 3 με 4 μποφόρ, με εξαίρεση προς το Καστελλόριζο όπου θα φυσάει ένα πολύ ισχυρός βόρειος, βορειοδυτικός άνεμος.

Στην Αττική θα κυριαρχήσει σε όλο το νομό ηλιοφάνεια προς το απόγευμα θα επικρατήσουν κάποιες συννεφιές αστάθειας με βροχές κυρίως προς τα βορειοδυτικά και προς Πάρνηθα και Πεντέλη.

Μέχρι τους 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες, ωστόσο προς το απόγευμα μπορεί να βρέξει στη γύρω ορεινή ζώνη.

Ο υδράργυρος θα δείξει έως και 28 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, το σκηνικό του καιρού φαίνεται πως αλλάζει από το Σαββατοκύριακο, καθώς ίσως πλησιάσει τη χώρα μία διαταραχή που θα φέρει κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.

#ΚΑΙΡΟΣ #ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ #ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/CGOoWZv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη