Απόλλων Σμύρνης – Λαμία: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία ρίχνονται σε μία μεγάλη μάχη σήμερα για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία: Η ομάδα του Απόλλωνα υποδέχεται τη Λαμία σήμερα για την 6η αγωνιστική των playouts της Super League σε ένα ματς ύψιστης βαθμολογικής σημασίας και για τους δύο.

Στην προτελευταία αγωνιστική των playouts οι δύο ομάδες βρίσκονται με απόσταση 4 βαθμών στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα η Λαμία βρίσκεται στο +4 από τον Απόλλωνα και με νίκη ή ισοπαλία σήμερα αποφεύγει την τελευταία θέση και τον αυτόματο υποβιβασμό. Σε αντίθετη περίπτωση ο Απόλλωνας μπορεί να ελπίζει για την ανατροπή στην τελευταία αγωνιστική και την είσοδό του στα μπαράζ.

Οι φετινοί αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων καταμέτρησαν 1 ισοπαλία στον πρώτο γύρο στο 0-0 και μία νίκη του Απόλλωνα στην Λαμία με 1-2.

Τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Λαμία μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι του Cosmote Sport 2HD στις 19:30 σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη