Τρόμος στον Πύργο, άνδρας «κόβει» βόλτες τα βράδια με πριόνι και ρόπαλο

Τρόμος στον Πύργο, άνδρας «κόβει» βόλτες τα βράδια με πριόνι και ρόπαλο

Συναγερμός στις Αρχές στον Πύργο για τον εντοπισμό άνδρα που, σύμφωνα με καταγγελίες, κυκλοφορεί τις νύχτες (2 με 5 τα ξημερώματα) και κυνηγά πολίτες κρατώντας πριόνι και ξύλινο ρόπαλο, ενώ σε άλλες αναφορές γίνεται λόγος ακόμα και για τσεκούρι.

Οι Αρχές έχουν ενημερωθεί για το θέμα και πλέον αναζητούν το άτομο αυτό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίζουν την ταυτότητά του.

Βίντεο του ilialive.gr δείχνει το άτομο να πετά το μπουφάν που φορά, τα ξημερώματα του Σαββάτου και να κυνηγά πολίτες στην οδό Ρήγα Φεραίου, κρατώντας τα αντικείμενα στα χέρια του.

Ο ύποπτος κινείται από την γειτονιά του Αγ. Σπυρίδωνα προς την Αγ. Βαρβάρα τρέχοντας.

ilia

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει εξαγριωθεί επειδή υπάρχουν άτομα που τον περιπαίζουν για πρόβλημα που αντιμετωπίζει και επηρεάζει την εμφάνισή του.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ebNFmxC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη